Hirsikankaan leirikeskus

Hirsikankaantie 49, 74340 Sukeva

Hirsikankaan leirikeskus

Hirsikankaan leirikeskus/seurakuntatalo sijaitsee Sukevanjärven rannalla, Sukevan taajaman välittömässä läheisyydessä.Seurakuntatalolla voi pitää juhlia, muistotilaisuuksia, seuroja, kokouksia, häätilaisuuksia, koulutustilaisuuksia n. 120 hengelle tai järjestää vaikkapa leirin noin 36 hengelle.

Lisätietoja leirikeskuksen varauksista ja ateriapalveluista, sekä tarjouspyynnöt:

• seurakuntaemäntä Seija Heiskanen, p. 040 137 7572 tai seija.heiskanen@evl.fi
  • Leirikeskus- ja ateriapalveluista Ylä-Savon seurakuntayhtymässä vastaa talouspäällikkö Marko Ropponen, 044 7335 230, marko.ropponen@evl.fi.

Hirsikangas tarjoaa

• majoitus- ja koulutus- sekä
  • pitopalvelua ja
  • soveltuu ympärivuotiseen leirikäyttöön
  • Leirikeskuksessa sopii majoittumaan 36 henkilöä, sekä oma emäntä ja pitopalvelu.

Leirikeskuksessa on kuusi 4-6 hengen huonetta, johtajien huoneet, takkahuone, sähkösauna, rantasauna, glillikatos ja pelikenttä. Leirikeskuksen rannassa on uintimahdollisuus.

Talvella Hirsikankaalla voit:

• hiihtämään upeille laduille (ladut myös luisteluhiihtoon, valaistu latu on 2 km:n päässä)
  • laskea pulkalla jyrkkää mäkeä tai
  • pulahtaa avantoon läpi talven.