Lapsille ja lapsiperheille

Sonkajärven seurakunnassa järjestetään viikkotoimintaa eri-ikäisille lapsille ja perheille.

Perhekerho

Sonkajärven seurakuntatalolla keskiviikkoisin kello 10-12 (kerhossa on tarjolla puurolounas).

Syyskausi starttaa ma15.8. ja syksyllä kerhoja pitää vuorotellen Sonkajärven seurakunnan eri työalojen työntekijät.

Avoin kerho

Sonkajärven seurakuntatalolla maanantaisin klo 9-12

Paikalla ei ohjaajaa, voit tulla viettämään aikaa päiväkerhotiloihin.

Tilassa löytyy kahvinkeittomahdollisuus, sekä mikro.

Avoin iltaperhekerho

Sonkajärven seurakuntatalolla tiistaisin klo 17-19

Paikalla ei ohjaajaa, voit tulla viettämään aikaa päiväkerhotiloihin.

Tilassa löytyy kahvinkeittomahdollisuus, sekä mikro.

Perhekirkot syksyllä 2022

Mikkelinpäivän perhemessu ja vt. nuorisotyönohjaaja Katja Ollikaisen tehtävään siunaaminen klo 10.00 Sonkajärven kirkossa. Tilaisuudessa jaetaan kaste-enkelit koteihin. Messun jälkeen seurakuntatalolla lounas sekä kirkkokahvit.

Päiväkerhotoiminta

Seurakunnan päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta 3-6-vuotiaiden lasten parissa. Se tarjoaa hyvän ja laadukkaan vaihtoehdon silloin, kun lapselle riittää osa-aikainen varhaiskasvatus. Ohjaajina toimivat koulutetut lastenohjaajat. Kerho kokoontuu tiistaisin kello 13-15 Sonkajärven seurakuntalolla.

Päiväkerho pohjautuu kasteeseen, jossa vanhemmat ja seurakunta yhdessä sitoutuvat huolehtimaan lapsen kristillisestä kasvatuksesta. Tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä yhteistyössä vanhempien kanssa.

Päiväkerho perustuu monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan: leikkiin, liikuntaan, ulkoiluun, hartaus-, satu- ja lukuhetkiin, musiikkiin ja musisointiin sekä kaikkeen muuhun luovaan toimintaan, joka tukee lapsen kasvua ja kehitystä. Päiväkerhossa kiinnitämme huomiota myös ympäristökasvatukseen.

Päiväkerhoryhmä on  3-6-vuotiaille lapsille.

katja.ollikainen@evl.fi

Kouluikäisten (7-12 -vuotiaiden) kerhotoiminnasta löytyy täältä

Ota yhteyttä

Perhekerhoon tai päiväkerhoon liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä lastenohjaaja Katja Ollikaiseen