Lapsille ja lapsiperheille

Sonkajärven seurakunnassa järjestetään viikko toimintaa eri-ikäisille lapsille ja perheille.

Perhekerho

Sonkajärven seurakuntatalolla keskiviikkoisin kello 10-12 (kerhossa on tarjolla puurolounas).

Kaikenikäisten kerho

Sonkajärven seurakuntatalolla maanantaisin klo 9-12, 27.9. alkaen.

(kerhossa tarjolla pientä välipalaa ja kahvitarjoilu)

TULETHAN KERHOON VAIN TERVEENÄ!

Aikuisten toivomme käyttävän kasvomaskia, mikäli turvavälit eivät toteudu.

Perhekirkot syksyllä 2021

Tähän päivittyvät perhekirkkojen aikataulut:

Mikkelinpäivän perhemessu su 3.10. klo 13.00

Jumalanpalvelukset toteutetaan vallitsevat koronarajoitukset huomioiden.

Tällä hetkellä Sonkajärven kirkkoon voidaan ottaa enintään 50 seurakuntalaista eri osiin kirkkoa.

Sonkajärven kirkossa toteutettavat jumalanpalvelukset striimataan, ellei toisin ole ilmoitettu ja niihin pääsee osallistumaan youtubessa Sonkajärven seurakunnan kanavalla. Tervetuloa kirkkoon! https://www.youtube.com/channel/UCdKzxAJDGC13wWbotmEdocw

Päiväkerhotoiminta

Seurakunnan päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta 2-6-vuotiaiden lasten parissa. Se tarjoaa hyvän ja laadukkaan vaihtoehdon silloin, kun lapselle riittää osa-aikainen varhaiskasvatus. Ohjaajina toimivat koulutetut lastenohjaajat. Kerho kokoontuu tiistaisin kello 13-15 Sonkajärven seurakuntalolla .

Päiväkerho pohjautuu kasteeseen, jossa vanhemmat ja seurakunta yhdessä sitoutuvat huolehtimaan lapsen kristillisestä kasvatuksesta. Tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä yhteistyössä vanhempien kanssa.

Päiväkerho perustuu monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan: leikkiin, liikuntaan, ulkoiluun, hartaus-, satu- ja lukuhetkiin, musiikkiin ja musisointiin sekä kaikkeen muuhun luovaan toimintaan, joka tukee lapsen kasvua ja kehitystä. Päiväkerhossa kiinnitämme huomiota myös ympäristökasvatukseen.

Syksyllä 2021 alkavaan päiväkerhoryhmään (Tiistaisin klo 13-15 srk-talo) ilmoittautuminen:

Tänä vuonna 3 vuotta täyttävät lapset. Voit ilmoittautua lastenohjaaja Katja Ollikaiselle

katja.ollikainen@evl.fi

Kouluikäisten (7-12 -vuotiaiden) kerhotoiminnasta löytyy tietoa sivulta:

Ota yhteyttä

Perhekerhoon tai päiväkerhoon liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä lastenohjaaja Katja Ollikaiseen

katja.ollikainen@evl.fi

Kirkkoherran yhteystiedot