Lapsille ja lapsiperheille

Sonkajärven seurakunnassa järjestetään viikkotoimintaa eri-ikäisille lapsille ja perheille.

Perhekerho

Sonkajärven seurakuntatalolla keskiviikkoisin kello 10-12 (kerhossa on tarjolla puurolounas).

Koronatilanteesta johtuen perhekerhoon mahtuu 20 henkilöä kerrallaan ja siihen ilmoittaudutaan ennakkoon lastenohjaaja Katja Ollikaiselle joko puhelimitse, tai sähköpostitse. Voit ilmoittautua myös sonkajärven seurakunnan varhaiskasvatus facebook-ryhmässä.

Jaa: Jaa - Facebook Jaa - Twitter Kopioi osoite

Kaikenikäisten kerho

Sonkajärven seurakuntatalolla maanantaisin klo 9-12

(kerhossa tarjolla pientä välipalaa ja kahvitarjoilu)

TULETHAN KERHOON VAIN TERVEENÄ!

Aikuisten toivomme käyttävän kasvomaskia, mikäli turvavälit eivät toteudu.

Perhekirkot keväällä 2022

Tähän päivittyvät perhekirkkojen aikataulut:

Palmusunnuntain perhemessu 10.4. klo 13.00. Ennen messua tarjolla maksuton lounas seurakuntasalissa klo 12 alkaen.

Sonkajärven kirkossa toteutettavat jumalanpalvelukset striimataan, ellei toisin ole ilmoitettu ja niihin pääsee osallistumaan YouTubessa Sonkajärven seurakunnan kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. (youtube.com) Tervetuloa kirkkoon!

Päiväkerhotoiminta

Seurakunnan päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta 2-6-vuotiaiden lasten parissa. Se tarjoaa hyvän ja laadukkaan vaihtoehdon silloin, kun lapselle riittää osa-aikainen varhaiskasvatus. Ohjaajina toimivat koulutetut lastenohjaajat. Kerho kokoontuu tiistaisin kello 13-15 Sonkajärven seurakuntalolla.

Päiväkerho pohjautuu kasteeseen, jossa vanhemmat ja seurakunta yhdessä sitoutuvat huolehtimaan lapsen kristillisestä kasvatuksesta. Tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä yhteistyössä vanhempien kanssa.

Päiväkerho perustuu monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan: leikkiin, liikuntaan, ulkoiluun, hartaus-, satu- ja lukuhetkiin, musiikkiin ja musisointiin sekä kaikkeen muuhun luovaan toimintaan, joka tukee lapsen kasvua ja kehitystä. Päiväkerhossa kiinnitämme huomiota myös ympäristökasvatukseen.

Keväällä 2022 jatkuvaan päiväkerhoryhmään (Tiistaisin klo 13-15 srk-talo) voi kysellä vapaita paikkoja lastenohjaaja Katja Ollikaiselta.

Päiväkerhoryhmä on  3-6-vuotiaille lapsille.

katja.ollikainen@evl.fi

Kouluikäisten (7-12 -vuotiaiden) kerhotoiminnasta löytyy täältä

Ota yhteyttä

Perhekerhoon tai päiväkerhoon liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä lastenohjaaja Katja Ollikaiseen