Lapsille ja lapsiperheille

Sonkajärven seurakunnassa järjestetään viikko toimintaa eri-ikäisille lapsille ja perheille.

Vallitsevien koronaraoitusten vuoksi yli kahdenkymmenen hengen kokoavatoiminta alkaa aikaisintaan maaliskuun alussa.

Perhekerhot alkavat viikolla 6

Sonkajärven seurakuntatalolla keskiviikkoisin kello 10-12 (kerhossa on tarjolla puurolounas).

Kerho kokoontuu ulkona seurakuntatalon läheisessä leikkipuistossa helmikuun ajan, pakkasraja -10 astetta.

Sonkajärvellä perhekerhossa mukana vapaaehtoinen ohjaaja Laura Heiskasen puhelin 040 777 1369.

Sukevalla Hirskankaan leirikekuksessa torstaisin kello 10-12 (kerhossa on tarjolla lounas).

Kokoontuminen leirikeskuksen pihalla, ohjelma toteutuu sekä ulkona että sisällä.

Sukevan perhekehoa ohjaavat seurakunnan työntekijät.

TULETHAN KERHOON VAIN TERVEENÄ!

Aikuisten toivomme käyttävän kasvomaskia.

Perhekerhoon liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä seurakuntapastori Marjukka Borgman puhelin 044 5313360.

Perhekirkot keväällä 2021

Lapsille ja perheille suunnatut jumalanpalvelukset toteutetaan Sonkajärven kirkossa

Laskiassunnuntaina 14.2.

Messussa vuoden aikana kastettujen lasten muistaminen, messuun ilmoittautuminen marjukka.borgman@evl.fi tai puhelimitse 0445313360 (11.2. mennessä).

Palmusunnuntaina 28.3.

Rukoussunnuntaina 9.5.

Jumalanpalvelukset toteutetaan vallitsevat koronarajoitukset huomioiden.

Tällä hetkellä jumalanpalvelukset toteutuvat ilman läsnäolevaa seurakuntaa tai niihin on ilmoittautuminen etukäteen.

Kaikki Sonkajärven kirkossa toteutettavat jumalanpalvelukset striimataan ja niihin pääsee osallistumaan youtubessa Sonkajärven seurakunnan kanavalla. Tervetuloa kirkkoon! https://www.youtube.com/channel/UCdKzxAJDGC13wWbotmEdocw

Päiväkerhotoiminta alkaa Sonkajärvellä helmikuussa

TIistaisin kello 13-15 Sonkajärven seurakuntalolla. Lisätietoa päiväkerhosta päivitetään tänne piakkoin.

Kouluikäisten (7-12 -vuotiaiden) kerhotoiminnasta löytyy tietoa sivulta:

Ota yhteyttä

Perhekerhoihin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä seurakuntapastori Marjukka Borgman; marjukka.borgman@evl.fi, puhelin 044 5313360.

Päiväkerhoihin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä vt. kirkkoherra Anne Pulkka; anne.pulkka@evl.fi, puh. 0440 711 235.

Kirkkoherran yhteystiedot

vt. kirkkoherra Anne Pulkka

puh. 0440 711 235 tai anne.pulkka@evl.fi

TAPAHTUMAT PERUTTU TOISTAISEKSI

Perhepäivähoitajat ja lapset: Sonkajärvellä, kuukauden 1. maanantaina, klo 9.30-11.30.

Kaiken ikäisten kerho: Sonkajärvellä, kuukauden 2. ja 3. maanantaina, klo 9.30-11.30.

Perhekerho: Sukevalla torstaisin klo 10.00-12-00 (alk.11.2.).

Perhekerho: Sonkajärvellä keskiviikkoisin klo 10.00-12.00 (alk. 10.2.).

Päiväkerho: Sonkajärvellä tiistaisin klo 13.00-15.00 (lisätietoa päivittyy pian)

Kaikki tapahtumat näet tapahtumakalenterista