Kouluikäisille

Lasten ja nuorten viikkotoiminta jatkuu rajoituksin 2021. Muiden ryhmien toiminta jatkuu tapauskohtaisesti ja tiedon tästä saa seurakunnan verkkosivuilta.

Sonkajärven seurakunta tarjoaa kouluikäisille, 7-13 vuotiaille varhaisnuorille erilaisia kerhoja, leirejä, retkiä ja tapahtumia. Toimintaa järjestetään niin Sonkajärven kuin Sukevan alueella.

Kesän 2021 leiri-infoa

Kesään kuuluvat leirit. Sinulle on tarjolla Sonkajärven seurakunnan järjestämänä kaksi leiriä Sukevan Hirsikankaan leirikeskuksessa. Molemmille leirille on osallistujamäärät rajoitettu koronan takia 20. Pienten leiri on 8.-9.6 (alle 9-vuotiaat) ja 10-12 -vuotiaat 26.-28.7.2021. Leiristä on lisätietoa myös tapahtumasivulla. Pienten yhden yön leiri maksaa 15 euroa ja vanhempien leiri (2 yötä) on 20 euroa. Maksu tapahtuu leirillä. Leiriläiset saavat leirikirjeen sähköisesti ja ilmoittautuminen tapahtuu vain sähköisesti alla olevien linkkien kautta. Leireille sopii siis 25 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset:

Pienten leiri 8.-9.6.21 (7-9  -vuotiaat) ilmoittautumislinkki on tässä.

Isompien leiri on 26.-28.7.21 (9-13 -vuotiaat) ilmoittautumislinkki on tässä.

Muistathan, että partiolaisilla on oma kesävaellus Sonkajärvellä ja Lapin vaellusretki 9.-13.8.21. Sinne on erikseen ilmoittautumiset partion kautta. Tiedustelut kesän kouluikäisten tapahtumista Hannu Keränen 044-7408123.

Piirretty aurinko ja tyttö sekä kukka.
Leirit kutsuvat