Kouluikäisille

Lasten ja nuorten viikkotoiminta jatkuu rajoituksin 2021. Muiden ryhmien toiminta jatkuu tapauskohtaisesti ja tiedon tästä saa seurakunnan verkkosivuilta. Sonkajärven seurakunta tarjoaa kouluikäisille, 7-13 vuotiaille varhaisnuorille erilaisia kerhoja, leirejä, retkiä ja tapahtumia. Toimintaa järjestetään niin Sonkajärven kuin Sukevan alueella.

Vuoden 2021 leiri-infoa

Kouluikäisten yhteen toimintamuotoon kuuluvat leirit. Työntekijämuutosten takia syksy 2021 menee hiukan toisella tavalla ja kerhot pyörähtävät myöhemmin käyntiin ja niistä ilmoitetaan kouluilla ja Miilussa sekä tällä sivulla.

Iisalmen rovastikunnan syysleiri 8-12 vuotiaille Hirsikankaalla 11.-12.9.

Ilmoittaudu leirille hannu1.keranen@gmail.com viimeistään 30.8.21 mennessä. Leirille Sonkajärven kiintiö 5-6 lasta. Hinta 10 euroa, monipuolinen ohjelma. Leirin yhteyshenkilö 1.9 alkaen Katja Ollikainen.

Seurakunnan oma syysleiri (7-12v.) 30.-31.10.21 Hirsikankaalla.

Lokakuussa avutuu ilmoittautuminen.

Piirretty aurinko ja tyttö sekä kukka.
Leirit kutsuvat