Rippikoululaiset puetaan albaan konfirmaatiossa

Rippikoulut Sonkajärven seurakunnassa

Tarkoituksena on tukea nuoren kasvua kristittynä ja ohjata kantamaan omaa vastuuta elämässään. Rippikoulu on evankelis-luterilaisen kirkon kasteopetusta. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin. Rippikoulussa voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita sekä opetella kantamaan vastuuta itsestä ja huomioimaan toisia ihmisiä. Sonkajärven seurakunnan rippikoulut ovat leirimuotoisia. Vuonna 2021 leirejä on kaksi. Päivärippikoulusta saat tietoa myöhemmin, kun saadaan varmistettuta tilanne Iisalmen seurakunnassa. Rippikoulun voit käydä myös muualla esim. eri herätysliikkeiden järjestämissä rippikouluissatai eri järjestöjen tai seurakuntien rippikouluissa.

Rippikoulut Sonkajärvellä 2021 kahtena leirinä

Sonkajärven seurakunnan vuoden 2021 rippikoulut pidetään kahtena leirinä. Ilmoittautuminen leireille alkaa lokakuussa. Infoa jaetaan 8 -luokkalaisille viikolla 43 eli syysloman jälkeen. Rippikouluista voi kysyä suoraan nuorisotyönohjaaja Hannu Keräseltä 044-7408123.

Nuorten kenkiä ympyrässä.

​​​​​​​Tutustu ripari.fi sivustoon​​​​​​

Hei. Ohessa tietoa kirkon palveluista, chat yms. jos haluaa kysellä ja jutella nimettömänä. Älä jää yksin asioiden kanssa. Ota yhteyttä.

Nettitupu on kaikille kouluikäisille tarkoitettu auttamispalvelu verkossa. Nettitupun päivystäjien Tupujen, eli seurakuntien työntekijöiden, kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista. Tupu-päivystys on auki lasten kysymyksille arkipäivisin klo 12-18.

Tupun tavoittaa osoitteesta www.tupu.help. Kun Tupu on paikalla, hänen kanssaan voi chattailla ja muina aikoina voi jättää viestin, johon Tupu vastaa sähköpostilla.

Leirihäissä Annin kappelissa Sukevalla
Kirkkohäissä leirillä