Rippikoululaiset puetaan albaan konfirmaatiossa

Rippikoulut Sonkajärven seurakunnassa

Tarkoituksena on tukea nuoren kasvua kristittynä ja ohjata kantamaan omaa vastuuta elämässään. Rippikoulu on evankelis-luterilaisen kirkon kasteopetusta. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin. Rippikoulussa voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita sekä opetella kantamaan vastuuta itsestä ja huomioimaan toisia ihmisiä. Sonkajärven seurakunnan rippikoulut ovat leirimuotoisia. Vuonna 2021 leirejä on kaksi. Päivärippikoulusta saat tietoa myöhemmin, kun saadaan varmistettuta tilanne Iisalmen seurakunnassa. Rippikoulun voit käydä myös muualla esim. eri herätysliikkeiden järjestämissä rippikouluissatai eri järjestöjen tai seurakuntien rippikouluissa.

Sonkajärven 1 rippikoulun konfirmaatio su 20.6.

Sonkajärven seurakunnan 1. rippikoulun konfirmaatiot su 20.6.21:

Klo 10.00 messussa (yleinen) 1. osa (ilmoitettu koteihin). Nuoret srk.talolla klo 8.45 (käydään mm. sankarihaudoilla)

Klo 12.30 konfirmaatiomessu 2. osa (ilmoitettu koteihin). Nuoret srk.talolla klo 12.30.

Konfirmaatiot kestävät noin 1.15-1.20.

Huomioitavaa

Uusien rajoituksien mukaan kirkkoon voi tulla 8-10 siunaajaa/kirkkovierasta nuorta kohden.  Vanhempien tulee ilmoittaa kirkkoon tulevien siunaajien ja muun läheisten kokonaismäärä. Siunaajat asetetaan penkkeihin n. 20-25 min ennen konfirmaatiota. Tilaisuuksissa on edelleen tärkeätä huomioida riittävä turvaväli, käsi-, yskimis-, ja aivastushygienia sekä maskien käyttö. Konfirmaatiot striimataan ja ne näkyvät Sonkajärven srk:n Youtube – kanavalla. Nuoret ja siunaajat näkyvät striimauksessa.

Nuorten kenkiä ympyrässä.

Muualla verkossa

​​​​​Tutustu ripari.fi sivustoonLinkki avautuu uudessa välilehdessä​​​​​​

NettitupuLinkki avautuu uudessa välilehdessä on kaikille kouluikäisille tarkoitettu auttamispalvelu verkossa. Nettitupun päivystäjien Tupujen, eli seurakuntien työntekijöiden, kanssa voi keskustella mieltä painavista asioista. Tupu-päivystys on auki lasten kysymyksille arkipäivisin klo 12-18.

Tupun tavoittaa osoitteesta www.tupu.helpLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Kun Tupu on paikalla, hänen kanssaan voi chattailla ja muina aikoina voi jättää viestin, johon Tupu vastaa sähköpostilla.

Leirihäissä Annin kappelissa Sukevalla
Kirkkohäissä leirillä