Hautausmaat ja hautauspalvelut

Sonkajärven seurakunnan alueella sijaitsee kolme hautausmaata, sekä sankarihauta-alue Sonkajärven hautausmaalla ja sankarihautausmaa Sukevalla.

• Sonkajärven hautausmaa
  • Lahnakankaan hautausmaa
  • Kauppilanmäen hautausmaa
  • Sukevan sankarihautausmaa

Ylä-Savon seurakuntayhtymän Palvelutoimisto ja keskusrekisteri vastaa jäsenseurakuntien hautausjärjestelyistä. Voit asioida henkilökohtaisesti Iisalmen toimistossa (Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi) maanantaista perjantaihin klo 9-15 välisenä aikana tai soittaa hautaukseen liittyvistä palveluista numeroon 044 7335 201. Asioidessa sovitaan mm. seuraavista:

• hautausaika ja –paikka sekä mahdollisesta muistotilaisuudesta
  • hautapaikka ja tarvittaessa hautapaikan näyttö
  • papin, kanttorin ja tilan varaukset
  • käytännön järjestelyt
  • haudanhoidosta sopiminen ja sopimukset

Maksut

Lue lisää haudan, hautapaikan ja hautasijan määrittelystä

Etsitkö tiettyä hautaa hautausmaalta?

Kaikkien Ylä-savon seurakuntayhtymän jäsenseurakuntien (Iisalmi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi ja Varpaisjärvi) hautausmaiden hautapaikkatiedot löytyvät Palvelutoimisto ja keskusrekisteristä. Tietoja voi kysyä puhelimitse puh. 044 7335 201 tai 044 7335 202. Toimisto palvelee ma-pe klo 9-15.