Nuorille

Lasten ja nuorten viikkotoiminta on keskeytetty. Muiden ryhmien toiminta jatkuu tapauskohtaisesti ja tiedon tästä saa seurakunnan verkkosivuilta.

Nuoren seurakunnan toiminta-ajatus on tukea nuorta kasvamaan kristittynä ja löytämään oma paikkansa seurakunnassa sekä antaa vastuuta nuorelle. Seurakunta järjestää nuorille kokoontumisia, Isos-koulutusta, leirejä ja retkiä. Nuoret pääsevät myös osallistumaan toiminnan järjestämiseen ja suunnittelemaan mm. nuorteniltoja. Seurakunta pitää myös yökahvilaa liikuntahallin Kasperissa muutaman kerran toimintakauden aikana.

Olet tervetullut toimintaan mukaan!

Isosten kausi menossa ja tervetuloa mukaan

Isosten toiminnassa olemme yhteydessä viikottain. Uusi kausi 2020-21 alkaa keskiviikkona 23.9 kello 15 seurakuntatalolla. Uudet ja vanhat isostoimintaan haluavat tervetuloa. Koulutus sisältää kolme leiriä ja keskiviikkokoulutuksia. Lisäksi on toimintaan liittyen tilanteen mukaan retkiä ja tapahtumia.

Kauden 2021 leirejä ja infoa on tässä. Koronarajoituksien takia 27.1 koulutus muuttui. Leiripäivä 13.2.21 ja 17.-18.4.2021 Hirsikankaalla. Tärkeää on olla vanhojenkin leireillä. Ke-iltaisin koulutuksista erikseen tietoa WA -ryhmässä, sähköpostilla ja facebookissa. Isosia tarvitaan paljon, kuusi leiriä on vuonna 2021. (maaliskuussa, kesällä ja syyskuun leirit).

Ilmoittautuminen helmikuun 13.2.2021 leiripäivään (koronarajoitus) tapahtuu tästä linkistä.