Nuorille

Nuoren seurakunnan toiminta-ajatus on tukea nuorta kasvamaan kristittynä ja löytämään oma paikkansa seurakunnassa sekä antaa vastuuta nuorelle. Seurakunta järjestää nuorille kokoontumisia, Isos-koulutusta, leirejä ja retkiä. Nuoret pääsevät myös osallistumaan toiminnan järjestämiseen ja suunnittelemaan mm. nuorteniltoja. Seurakunta pitää myös yökahvilaa liikuntahallin Kasperissa muutaman kerran toimintakauden aikana.

Olet tervetullut toimintaan mukaan!

Isosten uusi kausi 21-22 alkaa ke 6.10

Uusi kausi 2021-22 alkaa  syyskuussa. Hannu on sairauslomalla 1.10.21 asti ja sijausuudesta ja toiminnoista ilmoitetaan elokuun-syyskuun vaihteessa. Uudet ja vanhat isostoimintaan haluavat tervetuloa. KAUSI ALKAA ke 6.10. klo 15. Sonkajärven srk.talolla. Päättyy alkutapaaminen n klo 17.30.

Isoskoulutus sisältää kolme leiriä ja keskiviikkokoulutuksia. Lisäksi on toimintaan liittyen tilanteen mukaan retkiä ja tapahtumia. Ole mukana ja nähdään!

Nuori pitelee muistilappua.