Nuorille

Nuoren seurakunnan toiminta-ajatus on tukea nuorta kasvamaan kristittynä ja löytämään oma paikkansa seurakunnassa sekä antaa vastuuta nuorelle. Seurakunta järjestää nuorille kokoontumisia, Isos-koulutusta, leirejä ja retkiä. Nuoret pääsevät myös osallistumaan toiminnan järjestämiseen ja suunnittelemaan mm. nuorteniltoja. Seurakunta pitää myös yökahvilaa liikuntahallin Kasperissa muutaman kerran toimintakauden aikana.

Olet tervetullut toimintaan mukaan!

Nuorten leiri isosille la-su 8.-9.2.20

Isosten ja nuorten oma leiri Hirsikankaalla la-su 8.-9.2.20. Mukavaa tekemistä sisällä ja ulkona. Lisäksi tärkeitä isostaitojen hiontaa. Ole mukana. Ilmoittaudu hannu.keranen@evl.fi tai 044-7408123.

Nuorten Vironmatka 2020

Ilmoittaudu 10.2.2020 mennessä, niin parhainten varmistat paikkasi. Ilmoittautumislinkkiin pääset tästä. Hinta 120 euroa ja lisäinfoa alhaalla olevassa bannerissa.

Nuorille toimintaa
Nuorille tarjolla useita hienoja tapahtumia ja matkoja