Nuorille

Nuoren seurakunnan toiminta-ajatus on tukea nuorta kasvamaan kristittynä ja löytämään oma paikkansa seurakunnassa sekä antaa vastuuta nuorelle. Seurakunta järjestää nuorille kokoontumisia, Isos-koulutusta, leirejä ja retkiä. Nuoret pääsevät myös osallistumaan toiminnan järjestämiseen ja suunnittelemaan mm. nuorteniltoja. Seurakunta pitää myös yökahvilaa liikuntahallin Kasperissa muutaman kerran toimintakauden aikana.

Olet tervetullut toimintaan mukaan!

Isosten uusi kausi alkanut - ole mukana

Uudet ja vanhat isostoimintaan haluavat tervetuloa. KAUSI JATKUU ke 26.1.22 klo 15. Sonkajärven srk.talolla. Päättyy alkutapaaminen n klo 17.00. Isoskoulutus sisältää kolme leiriä ja keskiviikkokoulutuksia. Lisäksi on toimintaan liittyen tilanteen mukaan retkiä ja tapahtumia. Ole mukana ja nähdään!

• Isoskoulutukset: Yleensä joka kolmas ke. Ilmoitetaan kauden avauksessa ja koronatilanne vaikuttaa koulutuspäiviin.
  • Kausi 2022 alkaa 26.1.22 keskiviikkoisin tarkemmin ilmoitettavana aikana.
  • Leirit: 12.-13.2.22 Metsäkartano, ja 1.-2.4.22 leiri Hirsikangas. Muista ilmoittautua myös leirille.

Keväät -22 nuortenillat nuorille

Nuortenillat riparilaisille on ilmoitettu nimikkoiltoina, mutta voit käydä useammassakin illassa. Isoset pitävät seuraavat teemaillat. tervetuloa myös wanhat nuoret mukaan iltoihin. Illat Sonkajärven srk.talolla ke klo 18 ja Sukevalla Hirsikankaalla klo 18 to mainittuina aikoina.

Sonkajärvellä

23.2

16.3

27.4

11.5 päätös ja tarjoilut

Sukevalla:

24.2.

14.4. Nurtissa päätös

Yövalvojan paikka haussa Hirsikankaan kesän ripareille

Oletko sinä etsimämme yövalvoja Hirsikankaan ripareille ensi kesälle?

Jos olet 18-vuotta täyttänyt luotettava ja oma-aloitteinen tyyppi, hae meille yövalvojaksi!

Linkistä pääset hakulomakkeelle

Ilmoittaudu isostoimintaan tänne: