Nuorille

Nuoren seurakunnan toiminta-ajatus on tukea nuorta kasvamaan kristittynä ja löytämään oma paikkansa seurakunnassa sekä antaa vastuuta nuorelle. Seurakunta järjestää nuorille kokoontumisia, Isos-koulutusta, leirejä ja retkiä. Nuoret pääsevät myös osallistumaan toiminnan järjestämiseen ja suunnittelemaan mm. nuorteniltoja. Seurakunta pitää myös yökahvilaa liikuntahallin Kasperissa muutaman kerran toimintakauden aikana.

Olet tervetullut toimintaan mukaan!

Isosten kausi alkaa 23.9

Isosten toiminnassa olemme yhteydessä viikottain. Uusi kausi 2020-21 alkaa keskiviikkona 23.9 kello 15 seurakuntatalolla. Uudet ja vanhat isostoimintaan haluavat tervetuloa. Koulutus sisältää kolme leiriä ja keskiviikkokoulutuksia. Lisäksi on toimintaan liittyen tilanteen mukaan retkiä ja tapahtumia. Isostipäivä on la 12.12.20 Sonkajävellä.

Nuoria leirillä.
Nuorille tarjolla useita hienoja tapahtumia ja matkoja