Sonkajärven kirkko (tilaisuudet toteutetaan ilman seurakuntaa toistaiseksi)

Pyhän Toivon kirkko

Rutakontie 3 , 74300 Sonkajärvi

Sonkajärven kirkko (tilaisuudet toteutetaan ilman seurakuntaa toistaiseksi)

Sonkajärven kirkko

Kirkkotilaa käytetään seurakunnan jumalanpalvelusten viettoon, perhejuhlien kuten kaste-, hää- ja hautajaistoimitusten sekä konserttien ja hengellisten tilaisuuksien pitopaikkana.

Kirkkotilaa käytetään seurakunnan omiin tilaisuuksiin ja sitä voidaan vuokrata. Kirkkoherra yhdessä seurakuntaneuvoston kanssa päättää kirkkotilan vuokrauksesta.

Lisätietoja

Kirkon parkkipaikka sijaitsee kirkkoa vastapäätä Rutakontie 20 seurakuntatalon vieressä.

Rutakontie 3, 74300 Sonkajärvi

Jumalanpalvelus

Sunnuntain teemana on Jeesus herättää uskon. Tervetuloa sanajumalanpalvelukseen! Jumalanpalvelus striimataan.

Rutakontie 3, 74300 Sonkajärvi

Jumalanpalvelus

Tervetuloa sanajumalanpalvelukseen! Päivän aihe on Ansaitsematon armo. Kokoontumisrajoitusten vuoksi jumalanpalvelus toteutetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Tervetuloa mukaan youtube:ssa Sonkajärven seurakunnan kanavalla.