Perhekerhot

Perhekerhot ovat lasten ja aikuisten yhteistä avointa toimintaa. Perhekerhossa sinulla on mukava tilaisuus tavata toisia lapsia ja aikuisia.

Perhekerhoon lapset tulevat yhdessä aikuisen kanssa. Lyhyen alkuhartauden lisäksi kerhossa askarrellaan, lauletaan ja leikitään.

Lisäksi seurakuntasalissa on joka kerta tarjolla perheille maksuton puurolounas, sekä kahvit.

Teemme mm. retkiä yhdessä, vietämme äitien saunailtoja sekä yhteisiä perheiltoja ja silloin tällöin kerhossamme käy myös eri alojen asiantuntijoita vierailulla.

Osallistuminen on maksutonta.

Perhekrhot alkavat näillä näkymin maaliskuussa

Sonkajärven seurakuntatalolla keskiviikkoisin kello 9.30 -12 (ohjelma osuus 10-12)

Sukevalla Hirskankaan leirikeskuksessa tostaisin kello 9.30 -12 (ohjelma osuus 10-12)

Perhekerhoon liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä seurakuntapastori Marjukka Borgman puhelin 044 5313360.

Sonkajärvellä perhekerhoäidit kotoontuvat tällä hetkellä itsenäisesti seurakuntakodin lähipuistossa Laura Heiskasen johdolla puhelin 040 777 1369

Kuvassa vaaleanpunaiset Hai-kumpparit