Hirsikankaan leirikeskus (Hirsikangas salissa osallistujamäärä enintään 20 henkilöä)

Hirsikankaantie 49 , 74340 Sukeva

Hirsikankaan leirikeskuksen pihapiiri kesällä.

Turvavälin (1-2 m) mahdollistamiseksi Hirsikankaan saliin mahtuu yhteensä 50 henkilöä.

Hirsikankaan leirikeskus/seurakuntatalo

Hirsikankaan leirikeskus/seurakuntatalo sijaitsee Sukevanjärven rannalla, Sukevan taajaman välittömässä läheisyydessä.Seurakuntatalolla voi pitää juhlia, muistotilaisuuksia, seuroja, kokouksia, häätilaisuuksia, koulutustilaisuuksia n. 120 hengelle tai järjestää vaikkapa leirin noin 36 hengelle.

Tiloja ei tällä hetkellä tarjota ulkopuolisiin koulutustilaisuuksiin tai majoitukseen. Lisätiedot::

• Leirikeskus- ja ateriapalveluista Ylä-Savon seurakuntayhtymässä vastaa talouspäällikkö Marko Ropponen, 044 7335 230, marko.ropponen@evl.fi.

Hirsikangas tarjoaa

• majoituspalvelua ja
  • soveltuu ympärivuotiseen leirikäyttöön
  • Leirikeskuksessa sopii majoittumaan 36 henkilöä.

Leirikeskuksessa on kuusi 4-6 hengen huonetta, johtajien huoneet, takkahuone, sähkösauna, rantasauna, glillikatos ja pelikenttä. Leirikeskuksen rannassa on uintimahdollisuus.

Talvella Hirsikankaalla voit:

• hiihtää Sukevan kisan ylläpitämillä laduilla (ladut myös luisteluhiihtoon, valaistu latu on 2 km:n päässä)
  • laskea pulkalla jyrkkää mäkeä

Hirsikankaantie 49, 74340 Sukeva

Sukevan perhekerho