Hirsikankaan leirikeskus

Hirsikankaantie 49 , 74340 Sukeva

Hirsikankaan leirikeskuksen pihapiiri kesällä.

Hirsikankaan leirikeskus/seurakuntatalo

Hirsikankaan leirikeskus/seurakuntatalo sijaitsee Sukevanjärven rannalla, Sukevan taajaman välittömässä läheisyydessä.Seurakuntatalolla voi pitää juhlia, muistotilaisuuksia, seuroja, kokouksia, häätilaisuuksia, koulutustilaisuuksia n. 120 hengelle tai järjestää vaikkapa leirin noin 36 hengelle.

Tiloja ei tällä hetkellä tarjota ulkopuolisiin koulutustilaisuuksiin tai majoitukseen. Lisätiedot::

• Leirikeskus- ja ateriapalveluista Ylä-Savon seurakuntayhtymässä vastaa talouspäällikkö Marko Ropponen, 044 7335 230, marko.ropponen@evl.fi.

Hirsikangas tarjoaa

• majoituspalvelua ja
  • soveltuu ympärivuotiseen leirikäyttöön
  • Leirikeskuksessa sopii majoittumaan 36 henkilöä.

Leirikeskuksessa on kuusi 4-6 hengen huonetta, johtajien huoneet, takkahuone, sähkösauna, rantasauna, glillikatos ja pelikenttä. Leirikeskuksen rannassa on uintimahdollisuus.

Talvella Hirsikankaalla voit:

• hiihtää Sukevan kisan ylläpitämillä laduilla (ladut myös luisteluhiihtoon, valaistu latu on 2 km:n päässä)
  • laskea pulkalla jyrkkää mäkeä

Hirsikankaantie 49, 74340 Sukeva

Perheiden ja kirkkoväen päivä Hirsikankaalla 31.10

Koko perheen päivä yhdessä varhaisnuorten leirin kanssa Hirsikankaalla 31.10 klo 10-14. Alkaa kirkossa klo 10 jatkuen Hirsikankaalla.