Perhejuhlat ja hautajaiset

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämämme.

Kirkonkellojen kutsu herkistää tunnelman suvun ja ystävien kokoontuessa perheen pariin. Pitkät perinteet ristiäisissä, rippijuhlissa, häissä ja hautajaisissa jäsentävät elämänkaartamme ja muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Seurakunta haluaa kannustaa viettämään perhejuhlia ja haluaa näin myötäelää arjessa ja juhlassa. Ristiäisiä, rippijuhlia, häitä ja hautajaisia järjestettäessä olemme käytettävissäsi ja tarjoamme apuamme ja osaamistamme.

Kuulutukset

Avioliittoon kuulutetut, vihityt, kastetut ja kuolleet.

Kastetut: Eeli Eino Ilmari Hiltunen, Arttu Pekka Johannes Kähäri.
Avioliittoon kuulutetut: -

Avioliittoon vihityt: -
Kuolleet: Eini Mirjami Kuosmanen 83 v, Esa Olavi Kääriäinen 80 v, Martti Kalervo Komulainen 74 v.

(Päivitetty 20.1.2022)

Merkkipäiväkäynnit

toteutetaan rajoitusten salliessa seuraavasti:

Diakoni ja papisto muistavat kotikäynnein  80-, 85-, 90- ja 100-vuotiaat. 70- ja 75-vuotiaat kutsutaan juhlamessuun Sonkajärven kirkkoon ja sen jälkeen juhlaan seurakuntatalolle.Merkkipäivää viettäville lähetetään henkilökohtainen kutsu.

Lisätietoja diakoni Pauliina Ruotsalainen p.044 7206 071 tai pauliina.ruotsalainen@evl.fi