Perhejuhlat ja hautajaiset

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämämme.

Ihmisen elämä on suurelta osalta arkea ja sen touhuja. Seurakunta haluaa kannustaa viettämään perhejuhlia ja haluaa näin myötäelää arjessa ja juhlassa. Ristiäisiä, rippijuhlia, häitä ja hautajaisia järjestettäessä olemme käytettävissäsi ja tarjoamme apuamme ja osaamistamme. Jotta pääset alkuun perhejuhlan järjestämisessä, ole yhteydessä Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteriin.

Kastetut, kuulutetut ja kuolleet

Kastetut: Onni Tapani Ryynänen
Avioliittoon kuulutetut: -
Avioliittoon vihityt: -
Kuolleet: Eeva Maria Hynynen 81 v, Kauko Ilmari Kainulainen 78 v.

(Päivitetty 20.11.2019)

Merkkipäiväkäynnit

Diakonissa ja papisto muistaa kotikäynnein  80-, 85-, 90- ja 100-vuotiaat. 70- ja 75-vuotiaat kutsutaan juhlamessuun Sonkajärven kirkkoon ja sen jälkeen juhlaan seurakuntatalolle.Merkkipäivää viettäville lähetetään henkilökohtainen kutsu.

Lisätietoja diakoni Pauliina Ruotsalainen p.044 7206 071 tai pauliina.ruotsalainen@evl.fi