Seurakuntatalo ja toimistot (Seurakuntataloon mahtuu yhteensä 50 henkilöä koronapandemian aikana)

Rutakontie 20 , 74300 Sonkajärvi

Turvavälin (1-2 m) mahdollistamiseksi seurakuntataloon mahtuu yhteensä 50 henkilöä.

Sonkajärven seurakuntatalo

Seurakuntatalossa sijaitsevat:

• diakoniatoimisto
  • nuorisotoimisto
  • seurakuntamestarin toimisto
  • kanttoreiden työtila
  • päiväkerhotila sekä
  • seurakuntasali ja keittiö.
  • Seurakuntasalia vuokrataan perhejuhliin kuten kaste, häät ja hautajaisia varten.

Varustetaso

• seurakuntasaliin mahtuu noin 150 henkeä
  • hyvätasoinen flyygeli, äänentoistojärjestelmä sekä dataprojektori
  • kahvi- ja ruokakalusto on noin 150 hengelle.

Pienryhmätilaa vuokrataan noin parillekymmenelle hengelle pieniä perhejuhlia ym. tilaisuuksia varten.  Seurakunnalla ei ole omaa pitopalvelua, vaan ne on tilattava ulkopuoliselta yrittäjältä.

Seurakuntatalon parkkipaikka sijaitsee seurakuntatalon vieressä ja inva -paikoitus aivan seurakuntatalon edessä.

Lue lisää tilojen vuokrauksesta Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon).

Tilojen palveluhinnasto (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon).