Yhteisvastuu

2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta

Suomessa vuoden 2019 keräysvaroin tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esimerkiksi avustamalla maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa Kirkon diakoniarahaston ja paikallisseurakuntien kanssa. Keräys käynnistyy 3.2.2019 ja jatkuu 1.5. asti.

Seurakunnissa pyritään turvaamaan keräysvaroin vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua tukemalla välttämättömien opiskeluvälineiden hankinnassa.

Maailman katastrofialueilla keräyksen tuotolla tuetaan laadukasta koulutusta lapsille ja nuorille. Turvalliset koulurakennukset ja koulutetut opettajat auttavat lapsia toipumaan traumaattisista kokemuksista, sopeutumaan uuteen elämäntilanteeseen ja oppimaan tulevaisuuden kannalta elintärkeitä taitoja. Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

www.yhteisvastuu.fi

www.facebook.com/yhteisvastuu

Kuvissa lausahduksia:

Sonkajärven seurakunnan Yhteisvastuu-tapahtumia 2019

• su 3.2 klo 10 Yhteisvastuu keräyksen aloitusmessu Sonkajärven kirkossa. Keittolonas ja Yheisvastuu -info seurakuntatalolla. Riparilaiset mukana kerääjinä.

• ti 26.2 klo 18-19.30 Laskiaisilta Hirsikankaalla. Kyyditys Sonkajärveltä. Mäenlaskua, kahvia, makkaraa, arpoja Yhteisvastuun hyväksi.

• la 13.4 klo 9.00 järjestyksessään 13. Yhteisvastuu-lentopalloturnaus liikuntahallilla.

Lentopalloturnaus 13. kerran Yhteisvaastuulle

Sonkajärven seurakunta järjestää jo 13. kerran yhteisvastuun hyväksi lentopalloturnauksen. Perinteinen harrastajien lentopalloturnaus pidetään Sonkajärven liikuntahallilla 13.4. lauantaina. Ilmoittaudu 3.4. mennessä: hannu1.keranen@gmail.com

Katso mainos tästä ja tarkemmat ohjeet löytyvät täältä.