Kaksi nuorta, joiden suun ja nenän edessä kasvomaskimaisesti teksti: Mä tarvitsen uskua tulevaisuuteen.

Yhteisvastuukeräys

Seurakuntamme Yhteisvastuukeräys 2022

Vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksen teema on Koronapandemian seurauksista kärsivien lasten ja nuorten auttaminen niin Suomessa kuin maailmallakin. Keräys alkaa sunnuntaina 6.2.2022.

Kampanjassa nostetaan erityisesti esiin noin 15–19-vuotiaita nuoria, joista löytyy merkittävä määrä etäopiskelun ja eristäytymisen haasteista kärsineitä sekä yksinäisyyttä, ahdistusta ja toivottomuutta kokeneita nuoria. Koronan lieveilmiöitä kohdanneet nuoret tarvitsevat nyt tukea ja turvallisia aikuisia arkeensa. Yhteisvastuulla 2022 kurotaan takaisin nuorten kokemia menetyksiä. Hankitaan lisää turvallisia aikuisia ja muita hyvinvointia – ja aivan erityisesti mielen hyvinvointia – edistäviä tekijöitä nuorten elämään sekä Suomessa että maailmalla.

Lahjoita Sonkajärven seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen

Verkkolahjoituslomakkeen kautta tästä

Mobiililahjoitus

Sonkajärven seurakunnan MobilePay -lahjoitusnumero 23569

Kirkkopalvelut ry:n keräyslupa RA/2020/639 voimassa toistaiseksi.

Uutiset

Yhteisvastuu on evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys ja lähimmäisenrakkauden kansanliike, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehittyvissä maissa. Keräykseen osallistuvat kaikki Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnat. Keräyksen suojelijana toimii tasavallan presidentti. Lue lisää Yhteisvastuukeräyksestä (Siirryt yhteisvastuu.fi -sivustoon)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

YV -lentopalloa 16. kerran Sonkajärvellä

Sonkajärven seurakunta yhteistyökumppaneiden kunnan vapaa-ajan ja KallSin kanssa järjestävät 16. kerran lentopalloturnauksen yhteisvastuun hyväksi. Pelit pelataan la 23.4.22 Sonkajärven liikuntahallilla. Ilmoittautumisohje ohessa. Tervetuloa.

ILMOITTAUTUMINEN:  KE 13.4 mennessä hannu1.keranen@gmail.com tai mielellään oheisen linkin kautta (ilm. joukkue, määrä, yhteyshenkilön email ja puh.)

Ilmoittautumislinkki: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=lMcJpo6kskO-NJkPOwaNsi-KM4SmcztMuHN3NvVUvsZUMDBHMjM3SzdRMzRKSFhTNUw3NkE3NUM1NS4uLinkki avautuu uudessa välilehdessä

TIEDUSTELUT: Hannu Keränen 044-7408123/ Tuula Valtonen 050-5219202

Yhteisvastuun logo. Teksti: Anna MobilePay-lahjoitus seurakuntamme Yhteisvastuukeräykseen numeroon 23569.

Yhteisvastuu pähkinänkuoressa