Kirkolliset ilmoitukset viikolla 14-15

Seurakunnan normaalia viikkotoimintaa ja yleisötilaisuuksia ei ole poikkeusolojen aikana 13.5. saakka. Ajankohtaista tietoa saa osoitteesta www.sonkajärvenseurakunta.fi

JUMALANPALVELUKSET JA RADIOHARTAUDET RADIO SANDELSILLA

Pääsiäispäivän Jumalanpalvelus suorana lähetyksenä 12.4. kello 10.00 Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkosta.

Radiohartaus joka torstai kello 13.05.

SONKAJÄRVEN SEURAKUNNAN JUMALANPALVELUS

Pääsiäispäivän Jumalanpalvelus suorana lähetyksenä 12.4. kello 10.00 Sonkajärven kirkosta. Lähetys seurakunnan YouTube-kanavalla. Linkki seurakunnan YouTube-kanavalle osoitteessa www.sonkajärvenseurakunta.fi.

Liturgia ja saarna: Kimmo Kivelä.

KIRKKO ON AUKI

Kirkko avoinna sunnuntaina klo 11-13 yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten.

KIRKOLLISET TOIMITUKSET

Kirkollisissa toimituksissa voi olla läsnä enintään 10 henkilöä. Hautaan siunaamiseen voi osallistua lähimmät omaiset vaikka kymmenen henkeä ylittyisi.

SrkHelppi. Olemme avanneet avustuspuhelimen. Numerosta on mahdollista saada apua ruoka- ja apteekkiostoksiin sekä keskusteluapua. Numerossa vastaavat seurakunnan työntekijät. Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti niille, jotka eivät saa apua kotihoidosta tai muualta. SrkHelpin tavoitat numerosta 044 733 5341 joka arkipäivä klo 9-15.

Päivystys. Aloitamme päivystyksen Sonkajärven srk-talolla ja Sukevan Hirsikankaalla. Seurakunnan työntekijä on tavattavissa keskustelua varten Sonkajärvellä ma, ke ja pe klo 12–14, ja Sukevalla to klo 12–14.

Ruoanjakelu toimii ma ja to. Jako tapahtuu ulko-ovelta suoraan omaan kassiin.

Diakoniapäivystykset peruttu 13.4. saakka. Pauliina-diakoni tavoitettavissa puhelimitse p. 044 720 6071/ s.posti pauliina.ruotsalainen@evl

PALVELUTOIMISTO JA ALUEKESKUSREKISTERI SEKÄ HAUTAUSPALVELUT

Toimistot eivät ota vastaan asiakkaita. Asiointi tapahtuu puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä. Sähköisten palveluiden käyttöön saa neuvontaa puhelimitse. Aukioloajat 9-15 ma-pe. Lisätietoa ja verkkopalvelut ylasavonseurakunnat.fi/info ja asiointi.

Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri

☎ 044 7335 202, ylasavon.virkatodistukset@evl.fi

Häät, kaste ja tilavaraukset. Rekisteripavelut mm. Avioliiton esteiden tutkinta, virkatodistukset.

Hautauspalvelut

☎ 044 7335 201, ylasavon.hautausluvat@evl.fi

Mm. Papin, kanttorin ja tilan varaus, käytännön järjestelyt.

Kastetut, kuulutetut ja kuolleet

Kastetut: -