Kirkolliset ilmoitukset viikolla 39-40

JUMALANPALVELUKSET

Su 27.9. Messu klo 10 Sonkajärven kirkko, Hokkanen. Ylä-Savon keskustaväen kirkkopyhä.

Su 27.9. Messu klo 13 Sukevan kirkko, Hokkanen. Maskien jako.

Su 4.10. Mikkelinpäivän messu klo 10 Sonkajärven kirkko, Atte Hokkasen läksiäissaarna. Messun jälkeen kirkkokahvit kirkossa.

Huom! Ruoanjakelu vain torstaisin koronavirustilanteesta johtuen. Jako tapahtuu diakoniatoimiston ulko-ovelta suoraan omaan kassiin. Klo 8.30-9.00 välinen aika varattu riskiryhmiin kuuluville.

Diakoniapäivystystä ei ole toistaiseksi.

Yhteistyössä Ylä-Savon Soten kanssa Lähetyskirpussa sen aukioloaikoina jaetaan kangasmaskeja niille, jotka eivät pysty maskia omakustanteisesti hankkimaan.

Lähetyskirpputori avoinna ma, ke ja pe klo 10-14 toistaiseksi. Tervetuloa ostoksille!

Postimerkkikeräily kuluvalta kaudelta rovastikunnan seurakuntien väliseen kilpailuun päättyy ke 25.9.20 mennessä. Voit tuoda postimerkit kirpputorille tai postilaatikkoon, Lämmin kiitos jokaisesta postimerkistä lähetystyölle postimerkkihuutokaupasta!

Seurakunnan kerhot toimivat normaalisti. Perhekerhot klo 10-12. Päiväkerho klo 9-11. Kts. tarkemmat tiedot nettisivuiltamme. Jos tulee jotakin kysyttävää, niin vastaan niihin mielelläni, Aku Kyyriäinen, p. 044 531 7720.

Kuoroharjoitukset alkavat to 1.10. klo 17 Kirkkokuoro ja klo 19 Mieskuoro. Uudet ja entiset laulajat tervetuloa!

Kouluikäiset

Kysy Hannulta paikkaa Vhn.leirille 26.-27.9. Sukeva 24.9. klo 17 liikuntakerho kyläkeskus -7 lk tytöt ja pojat. Rutakon kaakaokerhosta ilm. myöhemmin
Nuoret:

Isostoiminta käynnistyy uusille ja vanhoille KE 23.9. klo 15 srk.talolla.

Kuullutukset

Avioliittoon kuulutetut, vihityt, kastetut ja kuolleet.

Kastetut: ​​​​​​​-
Avioliittoon kuulutetut: -