Sonkajärven hautausmaa

Rutakontie 3 , 74300 Sonkajärvi

Sonkajärven hautausmaan sankarihautoja.

Sonkajärven hautausmaa sijaitsee Sonkajärven kirkonkylässä,  kirkon vieressä. Hautausmaan pinta-ala on noin 4 ha ja se on otettu käyttöön n. 1855 ja laajennettu myöhemmin. Muualle haudattujen muistelupaikka löytyy kirkon ja sankarihauta-alueen väliseltä alueelta.

Hautauspalveluihin liittyvissä asioissa yhteydenotot Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteriin (siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon).
Hautapaikka, -kaivu ja –hoito ym. hautausmaahan liittyvissä asioissa yhteydenotot seurakuntamestari Mauri Heiskanen p. 044 531 7798 tai mauri.heiskanen@evl.fi.

Sankarihauta-alue

Hautausmaalla on sankarihauta-alue, johon on haudattu 185 sankarivainajaa. Alueella sijaitsee sankarivainajien muistomerkki sekä Karjalaan jääneiden muistomerkki. Keskellä hautausmaata sijaitsee vuonna 1989 pystytetty muistomerkki katovuosina 1866-1868 nälkään kuolleiden muistolle.

Hautausmaan opaskartta

Voit ladata Sonkajärven hautausmaan opaskartan tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä(pdf).

Parkkipaikka sijaitsee seurakuntatalon vieressä, Rutakontie 20.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Lahnakankaan hautausmaa

Kauppilanmäen hautausmaa