Uutiset 

Uutislistaukseen

Laskiaisriemua perheillassa Hirsikankaalla Yhteisvastuun hyväksi

Sonkajärven seurakunnan järjestämää perinteistä Hirsikankaan laskiaisen perheiltaa vietetään taas! Iltaa vietetään kivassa porukassa mukavan touhun merkeissä Hirsikankaan leirikeskuksella laskiaistiistaina 1.3.2022 klo 18.00 alkaen. Nälkäkään ei pääse yllättämään, kun tarjolla on perinteisiä laskiaisen herkkuja.  

Isä ja lapsi laskevat pulkalla mäkeä.

- Tapahtuma on ilmainen, mutta vapaaehtoisen maksun voi suorittaa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi, toteaa Sonkajärven seurakunnan diakoni Pauliina Ruotsalainen

Laskiaistiistaita vietetään perheillassa tietenkin pulkkamäessä, makkaraa paistamalla, ulkoillen ja nauttien hernekeittoa. Jälkkäriksi on tietenkin tarjolla laskiaispullia.  

-Seurakunnalla on jonkin verran pulkkia ja liukureita käytössä, mutta mikäli sinulta löytyy välineitä kotoa, voit ottaa niitä mukaan, jotta jokaiselle varmasti riittää, kertoo Sonkajärven seurakunnan lastenohjaaja Katja Ollikainen. 

Vapaaehtoisilla maksuilla kertyneet tuotot menevät Yhteisvastuun hyväksi. Yhteisvastuukeräyksellä 2022 autetaan koronapandemian seurauksista kärsiviä lapsia ja nuoria Suomessa ja maailmalla. Voit lahjoittaa Sonkajärven seurakunnan Yhteisvastuukeräyksen myös osoitteessa yhteisvastuu.fi/sonkajarvi tai MobilePaylla numeroon 23569. 

2022-02-17 14:37:00.0