Uutiset 

Uutislistaukseen

Sonkajärven uuden kirkkoherran virkaanasettamismessua vietetään 15.8.

Sonkajärven seurakunnan uuden kirkkoherran Riitta Valtokarin virkaanasettamismessua vietetään sunnuntaina 15.8. klo 10.00 Sonkajärven kirkossa. Virkaan asettajana ja liturgina toimii Kuopion hiippakunnan piispa Jari Jolkkonen. Virkaanasettamismessua voi seurata suorana lähetyksenä YouTubessa tai Radio Sandelsin taajuuksilla.

Messuun kirkossa voi osallistua riittävin turvavälein 120 henkilöä ja messuun voi osallistua myös seuraamalla suoraa lähetystä YouTube -kanavallamme (Siirryt linkistä YouTubeen) tai Radio Sandelsin taajuuksilla.  

Messussa virkaan asettajana ja liturgina toimii Kuopion hiippakunnan piispa Jari Jolkkonen. Avustamassa ovat lääninrovasti Arto Penttinen sekä pastori Anne Pulkka. Saarnan pitää Riitta Valtokari. Eri tehtävissä messussa toimivat myös seurakuntaneuvoston varapuheenjohtaja Eino Luukkonen, hallintojohtaja Katariina Bergbacka, kunnanjohtaja Simo Mäkinen, seurakuntaneuvoston jäsen Aila Siilin-Huttunen ja diakoniatyöntekijä Pauliina Ruotsalainen. Musiikista vastaa kanttori Taija Miettinen

Virkaanasettamismessun jälkeen kirkossa nautitaan juhlakahvit sekä vietetään viime joulukuulta siirtynyttä seurakunnan 100-vuotisjuhlaa.

2021-08-13 07:57:26.0