Uutiset 

Uutislistaukseen

Tutustu Sonkajärven seurakunnan kirkkoherraehdokkaisiin verkkosivuilla

Sonkajärven seurakunnan kirkkoherraehdokkaisiin voi tutustua seurakunnan verkkosivuilla ja lähettää heille kysymyksiä. Ehdokkaisiin voi tutustua myöhemmin myös videoiden avulla. 

Sonkajärven seurakunnan verkkosivuilla on nyt julkaistu esittelyt kirkkoherraehdokkaista. Sivuilla voi tutustua ehdokkaiden työ- ja opiskeluhistoriaan. Myöhemmin sivuilla julkaistaan ehdokkaista myös esittelyvideot ja kirkkoherrojen tekemät hartausvideot.  

Kirkkoherraehdokkaille voi lähettää kysymyksiä 28.2. saakka Sonkajärven seurakunnan verkkosivujen kautta, seurakunnan kirpputorin kautta, ottamalla yhteyttä vt. kirkkoherraan tai seurakuntaneuvoston jäseniin. Ehdokkaat antavat vastauksensa 22.3. seurakunnan verkkosivuilla ja YouTubessa julkaistavien esittelyvideoiden yhteydessä. Samaan aikaan julkaistaan kirkkoherraehdokkaiden tekemät hartausvideot, joita seurakuntalaiset voivat myös kommentoida. 

Sonkajärven seurakuntaneuvosto valitsee kolmen hakijan joukosta kirkkoherran välillisellä vaalilla huhtikuun 14. päivä. Kirkkoherran virkaa tavoittelee seurakuntapastori Petri Kasari Rovaniemen seurakunnasta, aluepastori Riitta Valtokari Raahen seurakunnasta, kappalainen Lauri Pietikäinen Äänekosken seurakunnasta. 

Lisätietoja: vt. kirkkoherra Anne Pulkka, 0440 711 235, anne.pulkka@evl.fi 

19.2.2021 16.02