Uutiset 

Uutislistaukseen

Joulukirkko tuo joulun jokaiselle

Joulukirkoissa yksinäisinkin pääsee viettämään joulua toisten joukkoon. Jumalanpalveluksia on joulunpyhinä joka päivä. Jouluaatto on muodostunut vuoden suosituimmaksi kirkossakäyntipäiväksi. Joulupäivä on kristillisessä perinteessä joulun pyhistä pyhin. Joulukirkkoon pääsee osallistumaan myös radiota kuunnellen. Radio Sandelsilla kuullaan suorana lähetyksenä jouluyön messu 24.12. Klo 23.00 alkaen Kustaa Aadolfin kirkosta ja jouluaamun messu klo 10.00 Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkosta. 

Haustausmaalla musitoja 2014 Kuvat Hannu Keränen (7)_L.jpg

Ylä-Savon seurakuntayhtymän seurakunnissa on jouluaaton ja tapaninpäivän välisenä aikana yhteensä 28 kaikille avointa joulukirkkoa- ja hartautta. Tilaisuuksia on niin lapsiperheille, joululaulujen ystäville kuin aamu- ja iltavirkuille.  

Joulunajan tapahtumissa on sama joulun sanoma, ainoastaan muoto eroaa. Jouluaaton hartaudet ovat muodoltaan vapaampia. Joulun pyhien messut ja sanajumalanpalvelukset noudattavat perinteistä jumalanpalveluskaavaa. 

Jouluaaton vaihtuessa joulupäiväksi Iisalmen Kustaa Aadolfin kirkossa klo 23.00 järjestetään jouluyönmessu. Messu kuullaan myös suorana lähetyksenä Radio Sandelsilla. Lisäksi Radio Sandelsilla kuullaan suorana lähetyksen joulupäivän messu 25.12. Klo 10.00 Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkosta. 

Sonkajärven seurakunta 

Jouluaatto 

Joulupäivä 

Tapaninpäivä 

  • ma 26.12. klo 13.00 Messu Sukevan kirkossa 

16.12.2022 10.26