Perheiden liikuntakerho

Liikuntahallin Tatami

Tule liikkumaan koko perheen voimin avoimeen liikuntakerhoon!

Perheiden liikuntakerhoon voitte tulla koko perheenä mukaan! Kerho on avoin, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Se on myös perheille maksuton. Jokainen saa liikkua kerhossa vapaasti, omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Kokoonnumme viikottain nostamaan hien ja ilon pintaan!

Rutakontie 20
74300 Sonkajärvi

Sonkajärven päiväkerho 3-5-vuotiaille

Päiväkerho on lapsen oma kerho. Siellä laulellaan, leikitään, askarrellaan, ulkoillaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Kerhoissa opetellaan myös ryhmässä toimimista.

Sonkajärven päiväkerho 3-5-vuotiaille

Perhepäivähoitajien kerho

Perhepäivähoitajille tarkoitetussa kerhossa askarrellaan, leikitään, laulellaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa seurakunnan päiväkerhotiloissa.