Kouluikäsille

Sonkajärven seurakunta tarjoaa kouluikäisille, 7-13 vuotiaille varhaisnuorille erilaisia kerhoja, leirejä, retkiä ja tapahtumia. Varhaisnuorisotyön toiminta-ajatuksena on pitää esillä sanomaa Jumalan rakkaudesta ja tukea varhaisnuoren hengellistä kasvua ja sosiaalisten taitojen kehittymistä. Viikkotoiminta, leirit, retket ja tapahtumat toimivat yhteyden luojina varhaisnuoriin. Koulun kanssa tehdään yhteistyötä, jolla tuetaan koulun perustyötä ja uskontokasvatusta.

Toiminnassa on varhaisnuorille säännöllistä viikkotoimintaa Sonkajärven ja Sukevan alueilla kerhoina. Kerhoissa on seurakunnan toiminnassa painottuneet liikuntakerhot. Sonkajärvellä on tarjolla monen toimijan kautta 7-13 –vuotiaille paljon kerhomuotoista toimintaa. Sen vuoksi seurakunta tekee kouluvierailuja paljon koulujen kanssa yhteisesti sovittujen teemojen kanssa ja osa on myös kirkkovuoteen sekä seurakunnan toimintaan liittyvää aihepiiriä.

Seurakunta järjestää teemallisia perheille ja 7-13 –vuotiaille suunnattuja teemailtoja. Leirejä on kaikkiaan toimikauden aikana neljä: kesällä kaksi leiriä sekä talvi- ja syysleiri. Partio kuuluu myös osana varhaisnuorten toimintaan. Partioryhmiä on 5-7 eri-ikäisille suunnattuna.

Tiedustelut: Nuorisotyönohjaaja Hannu Keränen 044 7408 123, hannu.keranen@evl.fi

SYYSLEIRI 30.9.-1.10.

Kouluikäisten 7-12 -vuotiaiden syysleiri

Huikean kiva ja perinteinen syysleiri on tulossa 30.9.-1.10. Leiri pidetään Hirsikankaan kauniilla paikalla sijaitsevassa leirikeskuksessa. Leirin mainos löytyy täältä. Lue mainoksesta ohjeet ilmoitautumisestasi. Nimen lisäksi oltava allergiat, ikä, osoite, huoltajan puhelinnumero. Leirikirje ja turvalomake tulevat myöhemmin tälle sivulle, josta voit ne monistaa tai ilmoittautumisen yhteydessä mainitse, laiteetaanko kirje postin kautta. TERVETULOA siis syysleirille, ilmoittaudu pian niin varmistat pääsyn leirille.

JOS olet jo ilmoittautunut leirille, voit tästä kopioida leirikirjeen. Huomioi leirin poikkeava päätösaika.

Rutakko:

Pe klo 15-16 liikuntahallilla 1.-7. lk:t klo 15 sählykerho.

Sukevalla: To 14.9 alkaen klo 17-18 sählykerho tytöt ja pojat  kyläkeskus

To 21.9 alkaen klo 18 tyttöjen musiikkiliikuntakerho kyläkeskus (HUOM MUUTETTU AIKA!)

Partiot:

Ma klo 16-18 ryhmiä Rutakolla srk.talon alakerta. Sukevalla partio alkaa to 14.9 klo 15.30 Hirsikankaalla. Uudetkin tervetuloa!

Mietityttääkö joku asia? NETTITUPU kuuntelee

Nettitupu on kouluikäisille tytöille ja pojille tarkoitettu auttamispalvelu verkossa. Voit helposti tehdä kysymyksen mieltäsi painavasta asiasta ja  chattailla nettitupun kanssa. Nettitupu tarjoaa aikuisen keskustelukumppanin. Nettitupun verkkosivuille pääset tästä.

Lapset varkkarileirillä puhalluskuplien seassa.

Hannu Keränen
Faksi: 017 820 3031