Nuorille

Nuoren seurakunnan toiminta-ajatus on tukea nuorta kasvamaan kristittynä ja löytämään oma paikkansa seurakunnassa sekä antaa vastuuta nuorelle. Toiminta koostuu isoistoiminnasta, koulukierroksista yläkoulussa ja lukiossa, nuorten toimintakerhoista ja nuortenilloista. Toimintaan kuuluvat keskeisesti leirit, tapahtumat ja retket. Koulujen tuntivierailut liittyvät koulun opetussuunnitelmaan. Nuortenillat ovat teemallisia iltoja, joiden suunnittelusta vastaavat nuoret työntekijän kanssa. Seurakunta pitää myös yökahvilaa liikuntahallin Kasperissa muutaman kerran toimintakauden aikana. Toimintakerhoissa pelataan eri liikuntalajeja ja osin niitä pidetään yhdessä kunnan liikuntatoimen kanssa.

Olet tervetullut toimintaan mukaan!

Nuorten toiminta 2018 -

Tervetuloa mukaan. Kaso lisää liitteistä. Muista ilmoittautua, tilaisuudet ovat osa isostoimintaa. Vanhemmat isot myös mukaan!

Ohessa löytyy tietoa syksyn eri tilanteista, koulutuksista ja leireistä. Katso tästä lisää kaudesta 2018-19.

TILAISUUKSIA:

Joulupuuro kaikille nuorille Ilmoittaudu ke-iltaan klo 19) perjantaina 14.12. seukkarilla. Tuo pieni max 5 euron lahja. Alkaa klo 15 ruokailulla. Seuraava ISAOSKOULUTUS ke 16.1.2019 klo 15.

Mietityttääkö joku asia? NETTITUPU kuuntelee

Nettitupu on kouluikäisille tytöille ja pojille tarkoitettu auttamispalvelu verkossa. Voit helposti tehdä kysymyksen mieltäsi painavasta asiasta ja  chattailla nettitupun kanssa. Nettitupu tarjoaa aikuisen keskustelukumppanin. Nettitupun verkkosivuille pääset tästä.

Faksi: 017 820 3031
Rutakontie 20