Nuorille

Nuoren seurakunnan toiminta-ajatus on tukea nuorta kasvamaan kristittynä ja löytämään oma paikkansa seurakunnassa sekä antaa vastuuta nuorelle. Toiminta koostuu isoistoiminnasta, koulukierroksista yläkoulussa ja lukiossa, nuorten toimintakerhoista ja nuortenilloista. Toimintaan kuuluvat keskeisesti leirit, tapahtumat ja retket. Koulujen tuntivierailut liittyvät koulun opetussuunnitelmaan. Nuortenillat ovat teemallisia iltoja, joiden suunnittelusta vastaavat nuoret työntekijän kanssa. Seurakunta pitää myös yökahvilaa liikuntahallin Kasperissa muutaman kerran toimintakauden aikana. Toimintakerhoissa pelataan eri liikuntalajeja ja osin niitä pidetään yhdessä kunnan liikuntatoimen kanssa.

Olet tervetullut toimintaan mukaan!

Nuorten toiminta 2018 -

Tervetuloa mukaan. Kaso lisää liitteistä. Muista ilmoittautua, tilaisuudet ovat osa isostoimintaa. Vanhemmat isot myös mukaan!

Ohessa löytyy tietoa syksyn eri tilanteista, koulutuksista ja leireistä. Katso tästä lisää kaudesta 2018-19.

Kauden ISOSAVAUS on to 20.9.18 klo 15 srk.talolla. Alussa ruokailu.

Retkiä:  6.10 Iisalmi, 3.11 Oulugospel ja ke 28.11 Kuopio (yllärimatka). Leiri pe-la 16.-17.11 ja su 18.11 EXIT -konsertti Iisalmi. Lue lisää tästä.

UUSI ILMOITTAUTUMISSYSTEEMI
Pääset tästä ilmoittautumaan isostoimintaan. Laita perustietosi. Lisäksi voit samalla kaavakkeella ilmoittautua la 3.11. Oulugospeliin.

Ilmoita tietosi isostoimintaan ja samalla myös Oulugospeliin. Linkki ilmoittautumiseen tässä.

Mietityttääkö joku asia? NETTITUPU kuuntelee

Nettitupu on kouluikäisille tytöille ja pojille tarkoitettu auttamispalvelu verkossa. Voit helposti tehdä kysymyksen mieltäsi painavasta asiasta ja  chattailla nettitupun kanssa. Nettitupu tarjoaa aikuisen keskustelukumppanin. Nettitupun verkkosivuille pääset tästä.

Faksi: 017 820 3031
Rutakontie 20