Nuorille

Nuoren seurakunnan toiminta-ajatus on tukea nuorta kasvamaan kristittynä ja löytämään oma paikkansa seurakunnassa sekä antaa vastuuta nuorelle. Toiminta koostuu isoistoiminnasta, koulukierroksista yläkoulussa ja lukiossa, nuorten toimintakerhoista ja nuortenilloista. Toimintaan kuuluvat keskeisesti leirit, tapahtumat ja retket. Koulujen tuntivierailut liittyvät koulun opetussuunnitelmaan. Nuortenillat ovat teemallisia iltoja, joiden suunnittelusta vastaavat nuoret työntekijän kanssa. Seurakunta pitää myös yökahvilaa liikuntahallin Kasperissa muutaman kerran toimintakauden aikana. Toimintakerhoissa pelataan eri liikuntalajeja ja osin niitä pidetään yhdessä kunnan liikuntatoimen kanssa.

Olet tervetullut toimintaan mukaan!

Nuorten toiminta 2018 -

Ohessa löytyy eri tilanteista, koulutuksista ja leireistä tietoa. Sitä on myös isossivulla. tervetuloa.

Toimintakauden tapahtumat 2017-2018 löytyy tästä.

Nurtti Sukevalla ajat 2018 keväältä löytyvät tästä.

Mietityttääkö joku asia? NETTITUPU kuuntelee

Nettitupu on kouluikäisille tytöille ja pojille tarkoitettu auttamispalvelu verkossa. Voit helposti tehdä kysymyksen mieltäsi painavasta asiasta ja  chattailla nettitupun kanssa. Nettitupu tarjoaa aikuisen keskustelukumppanin. Nettitupun verkkosivuille pääset tästä.

Faksi: 017 820 3031
Rutakontie 20