Partio

Partiotoiminta on osa seurakunnan varhaisnuoriso- ja nuorisotyötä. Sonkajärvellä toimii partiolippukunta Sonkapartio. Partiossa on lähinnä 7-22-vuotiaita ja lisäksi vanhempia. Sonkapartio kuuluu Järvi-Suomen Partiolaisiin.

Sonkapartio sitoutuu piirin 2016 -visioon, jossa lippukunnan toimintaedellytys luodaan yhteistyöllä piirin alueella, laadukkaalla partio-ohjelmalla ja kouluttautumisella. Tavoitteessa halutaan pitää yllä partiotoiminnan hyvää mainetta ja antaa nuorille mahdollisuuden toimia sekä kantaa vastuuta. Partiossa painottuvat kätevyys, erätaidot, luontotuntemus ja ihmisen kohtaaminen sekä hänen arvostaminen.

Uudet ryhmät alkavat syyskuun ensimmäisellä viikolla. Ryhmissä on toimintaa ikäkausille:

• Sudenpentu 7-9 vuotta
  • Seikkailija 10-12 vuotta
  • Tarpoja 12-15 vuotta
  • Samoaja 15-17 vuotta
  • Vaeltaja 18-22 vuotta
  • Johtaja  22 –

Ajankohtaista nyt

Partio pyörähtää käyntiin

Viikkotoiminta alkaa Sonkajärvellä ma 4.9. Sonkapartion ryhmät kokoontuvat maanantaisin ja Sukevalla torstaisin. Ryhmät alkavat Rutakolla jo 4.9 siten, että nuorimmaiset (7-11 v.) kokoontuvat kello 17 ja vanhemmat ( yli 12 vuotiaat) partiolaiset kello 18.15 partiokololla seurakuntatalolla. Sukevan ryhmästä tulee tietoa koululle, kokoontumisaika on torstaisin klo 15.30 -17.

Lauantaina 16.9 järjestää Sonkapartio Kangaslammilla partiopäivän kello 10-14, jossa on suunnistusta, eräruuan tekoa nuotiolla ja ensiapua. Vanhemmat voivat tulla myös mukaan samoin kuin uudet partiolaiset. Tervetuloa mukaan!

Mainos tässä.

Sonkapartiot kokoontumiset

Kokoonnumme maanantaisin kololla: (srk.talo alaovi)

Sudenpennut 7-9 vuotiaat (1-3 lk) klo 17-18
Seikkailijat 10-11 vuotiaat ( 4 lk) klo 17-18
Tarpojat 12-15 v ma klo 18.15-19.15

Samoajat 15-17 v. ma joka toinen viikko oman ohjelman mukaisesti.

Sukevalla Hirsikankaalla to klo 15.30-17. Aloituspäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätiedot:  lippukunnanjohtaja Minna Metsälä 050 – 69303 tai Nuorisotyönohjaaja Hannu Keränen 044 7408 123, hannu.keranen@evl.fi

Uudet ja vanhat jäsenet

HENKILÖTIETOLOMAKE ALHAALLA. TÄYTÄ JA PALAUTA JOHTAJALLESI. SINUN ON EHDOTTOMASTI OLTAVA JÄSEN OSALLISTUAKSESI TOIMINTAAN!

UUSI jäsen, ilmoittaudu suoraan laittamalla KUKSAAN täältä omat tietosi. Myös huoltajan tiedot tulevat sinne.

Vanhat partiolaiset pääsette kirjautumaan ja luomaan oman ID:n jäsenkortissa olevalla jäsennumerollasi täällä.

Ilmoittautumislomakkeen voit tulostaa tästä.

Katso tästä pikaohje Kuksaan kirjautumiseen.

Partiossa oleville 7.-8. luokkalaisille omaa ryhmänohjausta. Alkaa to 10.9 klo 15. Katso lisää täältä.