Rippikoulut

Tarkoituksena on tukea nuoren kasvua kristittynä ja ohjata kantamaan omaa vastuuta elämässään. Rippikoulu on evankelis-luterilaisen kirkon kasteopetusta. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin. Rippikoulussa voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita sekä opetella kantamaan vastuuta itsestä ja huomioimaan toisia ihmisiä. Sonkajärven seurakunnan rippikoulut ovat pääsääntöisesti leirimuotoisia. Vuonna 2018 leirejä on kaksi. Päivärippikoulusta saat tietoa myöhemmin, kun saadaan varmistettuta tilanne Iisalmen seurakunnassa.

Rippikoulu jatkuu ke 7.2.18 klo 15-18.15

Kaikille v. 2003 syntyneille on seuraava rippikoulutilaisuus ke 7.2.2018 Sonkajärven seurakuntatalolla. Alkaa klo 15 ruokailulla ja päättyy ko 17.45 alkavaan VANHEMPAIN infoon. Tilaisuus loppuu klo 18.15.

Se on pakollinen opiskeluun kuuluva, ja ota tarvittaessa yhteys Hannu Keräseen 044 - 7408123 tai kasvatuksen pappi Timo Vainikainen 044-5313360 jos tulee epäselvyyksiä tai haluat kysyä lisää asiasta.

MIKÄLI et ole ilmoittautunut, on kiire. Lomake löytyy myös tästä.