Rippikoulut

Tarkoituksena on tukea nuoren kasvua kristittynä ja ohjata kantamaan omaa vastuuta elämässään. Rippikoulu on evankelis-luterilaisen kirkon kasteopetusta. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin. Rippikoulussa voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita sekä opetella kantamaan vastuuta itsestä ja huomioimaan toisia ihmisiä. Sonkajärven seurakunnan rippikoulut ovat pääsääntöisesti leirimuotoisia. Vuonna 2018 leirejä on kaksi. Päivärippikoulusta saat tietoa myöhemmin, kun saadaan varmistettuta tilanne Iisalmen seurakunnassa.

Rippikoulu alkaa pe 6.10.17 v. 2003 syntyneille

Info uusille rippikoululaisille on pe 6.10.17 klo 9-10 koululla, ilmoitetaan paikka koululla. Jaamme tietoa ja ilm. laput. Paikalla pastori Timo Vainikainen ja nto Hannu Keränen. Jaamme ilmoittautumislomakkeet myös, joka löytyy myös tästä.