Perhejuhlat ja hautajaiset

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämämme.

Ihmisen elämä on suurelta osalta arkea ja sen touhuja. Seurakunta haluaa kannustaa viettämään perhejuhlia ja haluaa näin myötäelää arjessa ja juhlassa. Ristiäisiä, rippijuhlia, häitä ja hautajaisia järjestettäessä olemme käytettävissäsi ja tarjoamme apuamme ja osaamistamme. Jotta pääset alkuun perhejuhlan järjestämisessä, ole yhteydessä Palvelutoimisto ja keskusrekisteriin.

Kastetut, kuulutetut ja kuolleet

Kastetut: -

Avioliittoon kuulutetut: -

Avioliittoon vihityt: -

Kuolleet: Kalle Heikki Sutinen 93 vuotta, Martta Tissari 86 vuotta, Aune Maria Härmä 75 vuotta Iisalmen seurakunnasta, Yrjö Toivo Olavi Huusko 71 vuotta Järvi-Kuopion seurakunnasta, Korhonen Matti Antero 65 vuotta

(Päivitetty 24.5.2017)

Merkkipäiväkäynnit

Diakonissa ja papisto muistaa kotikäynnein  80-, 85-, 90- ja 100-vuotiaat. 70- ja 75-vuotiaat kutsutaan juhlamessuun Sonkajärven kirkkoon ja sen jälkeen juhlaan seurakuntatalolle.Merkkipäivää viettäville lähetetään henkilökohtainen kutsu.

Lisätietoja diakoni Pauliina Ruotsalainen p.044 7206 071 tai pauliina.ruotsalainen@evl.fi