Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksessa Jumala palvelee meitä. Kolmiyhteinen Jumala itse on läsnä ja erityisesti kohtaa meitä sanassaan ja pyhässä ehtoollisessa. Jumalanpalveluksessa on katumusta, kiitosta, ylistystä ja rukousta.

Yhteinen jumalanpalvelus on seurakunnan elämän ja toiminnan keskus. Jumalanpalvelus toimitetaan sunnuntaisin Sonkajärven kirkossa klo 10 ja Sukevan kirkossa kello 13.

Kuluvan kuukauden jumalanpalvelukset voit katsoa tästä painamalla >>

Poikkeuksellisesti jumalanpalvelus on joskus Sukevalla kello 10 tai Sonkajärvellä pidetään iltakirkko.

Kesäaikaan jumalanpalveluksia pidetään myös muualla seurakunnan alueella toiveiden mukaan.

Yleensä jumalanpalvelus on ehtoollisjumalanpalvelus eli messu.  Joskus toteutetaan perhejumalanpalvelus, jossa otetaan erityisesti huomioon lapset ja perheet.