Lapsille ja lapsiperheille

Sonkajärven seurakunnassa järjestetään viikko toimintaa eri-ikäisille lapsille ja perheille.

Perhekerho

Sonkajärven seurakuntatalolla keskiviikkoisin kello 10-12 (kerhossa on tarjolla puurolounas).

Sonkajärvellä perhekerhossa mukana vapaaehtoinen ohjaaja Laura Heiskasen puhelin 040 777 1369.

Kerhoon ilmoittautuminen viikoittain Laura Heiskaselle.

TULETHAN KERHOON VAIN TERVEENÄ!

Aikuisten toivomme käyttävän kasvomaskia.

Perhekerhoon liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä vt. kirkkoherra Anne Pulkkaan p. 0440 711 235 tai anne.pulkka(at)evl.fi.

Perhekirkot keväällä 2021

Lapsille ja perheille suunnatut jumalanpalvelukset toteutetaan Sonkajärven kirkossa

Palmusunnuntaina 28.3.

Perhekirkkoon voi tuoda itse tekemän virpomavitsan.

Rukoussunnuntaina 9.5.

Jumalanpalvelukset toteutetaan vallitsevat koronarajoitukset huomioiden.

Tällä hetkellä Sonkajärven kirkkoon voidaan ottaa enintään 50 seurakuntalaista eri osiin kirkkoa.

Sonkajärven kirkossa toteutettavat jumalanpalvelukset striimataan, ellei toisin ole ilmoitettu ja niihin pääsee osallistumaan youtubessa Sonkajärven seurakunnan kanavalla. Tervetuloa kirkkoon! https://www.youtube.com/channel/UCdKzxAJDGC13wWbotmEdocw

Päiväkerhotoiminta

Seurakunnan päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta 2-6-vuotiaiden lasten parissa. Se tarjoaa hyvän ja laadukkaan vaihtoehdon silloin, kun lapselle riittää osa-aikainen varhaiskasvatus. Ohjaajina toimivat koulutetut lastenohjaajat. Kerho kokoontuu tiistaisin kello 13-15 Sonkajärven seurakuntalolla .

Päiväkerho pohjautuu kasteeseen, jossa vanhemmat ja seurakunta yhdessä sitoutuvat huolehtimaan lapsen kristillisestä kasvatuksesta. Tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä yhteistyössä vanhempien kanssa.

Päiväkerho perustuu monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan: leikkiin, liikuntaan, ulkoiluun, hartaus-, satu- ja lukuhetkiin, musiikkiin ja musisointiin sekä kaikkeen muuhun luovaan toimintaan, joka tukee lapsen kasvua ja kehitystä. Päiväkerhossa kiinnitämme huomiota myös ympäristökasvatukseen.

Syksyllä 2021 alkavaan päiväkerhoryhmään (Tiistaisin klo 13-15 srk-talo) ilmoittautuminen:

Tänä vuonna 3 vuotta täyttävät lapset

Anne Pulkka p. 0440 711235 tai sähköpostilla: anne.pulkka@evl.fi

Kouluikäisten (7-12 -vuotiaiden) kerhotoiminnasta löytyy tietoa sivulta:

Ota yhteyttä

Perhekerhoon tai päiväkerhoon liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä vt. kirkkoherra Anne Pulkka; anne.pulkka@evl.fi, puh. 0440 711 235.

Kirkkoherran yhteystiedot

vt. kirkkoherra Anne Pulkka

puh. 0440 711 235 tai anne.pulkka@evl.fi

TAPAHTUMAT PERUTTU TOISTAISEKSI

Perhepäivähoitajat ja lapset: Sonkajärvellä, kuukauden 1. maanantaina, klo 9.30-11.30.

Kaiken ikäisten kerho: Sonkajärvellä, kuukauden 2. ja 3. maanantaina, klo 9.30-11.30.

Kaikki tapahtumat näet tapahtumakalenterista