Tehdään hyvää! - Kuopion hiippakunnan nuorisotapahtuma Iisalmessa

la 1.10. klo 10.00 – 18.00

Iisalmen seurakuntatalo ja lähiympäristö

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tapahtuma tarjoaa kiinnostavaa tekemistä, elämyksiä ja uusia kokemuksia, joissa usko, toivo ja rakkaus ovat läsnä. Kurkkaa ohjelmasta sinulle sopiva työpaja, funtsi oletko kisaaja vai kannustaja ja lähde viettämään taatusti tapahtumarikas ja hauska päivä Iisalmeen.

• 10.00 Ilmoittautuminen avautuu
  • 11.00 Avajaiset ja messu, Iisalmen Pyhän Ristin kirkko, Armo-bändi, Ossi Jauhiainen, piispa Jari Jolkkonen, Anu Backman
  • 12.30 Ruokailu
  • 13.15 Toimintapajat 1 ja Ohjaajataitajakisa
  • 14.15 Toimintapajat 2
  • 15.15 Toimintapajat 3
  • 16.30 Tehdään hyvää! Ohjaajataitajakisan finaali
  • 17.15 Nuoren seurakunnan veisut 2020 -yhteislaulut, Armo ja Ossi Jauhiainen

Kiinnostaako sinua American Gospel Workshop? Escape Room? tanssi? Vai lähdetkö kisaamaan ohjaajantaidoista?

Tule kokemaan jotain hauskaa ja oppimaan pajoissamme, joissa on varmasti jokaiselle jotain! American Gospel Workshop, Laulutuuli, Ilmaisutaito, Haastavat tilanteet kerhossa ja leirillä, Pelit ja leikit, Escape Room, Kädentaidot, Piirrän sinuun tarinan, Bible Journaling, Sirkus, Satuhieronta, Ensiapu, Tanssi, Tube/pelivideo, Video, Changemaker, Rukoushelmet, Ilmasto, Tiedepaja, Pähee, Liikunta, Kerhonohjaajatapaaminen, Wanhat ohjaajat – sekä Ohjaajataitajakisa.

Ohjaajataitajakisoissa taidot ja nokkeluus laitetaan peliin

Kuopion hiippakunnan kolmannessa ohjaajataitajakisassa osallistujat kisaavat taidoissa ja nokkeluudessa eri lajeissa. Lajit liittyvät kerhonohjaajan ja isosen tehtäviin ja kysyvät näppäryyttä, nopeutta ja osaamista. Jokaisesta seurakunnasta voi osallistua yksi kolmen hengen joukkue. Kisa toteutetaan yhtenä työpajana Iisalmen kulttuurikeskuksessa. Kisaan ilmoittaudutaan tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tervetuloa hauskaan kisaan!

Sinä olet tervetullut mukaan!

• Nuorille Nuorille

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Järjestäjä Iisalmen seurakunta ja Iisalmen rovastikunta, Lasten ja nuorten keskuksen Itä-Suomen piiri, Lasten ja nuorten keskus ry, Kuopion hiippakunta

vs. nuorisotyönohjaaja
Rutakontie 20