ke 19.1. klo 10.00 – 12.00

Seurakuntatalon päiväkerhotilat

Tule mukaan perhekerhoon! Perhekerho on lapsen ja aikuisen yhteinen kerho, jossa tapaat toisia perheitä.

Perhekerhot

Perhekerhot ovat lasten ja aikuisten kohtaamispaikkoja, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Ne kutsuvat pysähtymään arjen keskelle. Kerhossa teillä on mahdollisuus tavata muita perheitä, luoda ystävyyssuhteita, leikkiä ja harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa.

Kerhot ja ryhmät perustuvat lapsen ja aikuisen yhteiseen tekemiseen sekä lapsen kasvun tukemiseen. Niissä hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Perhekerhoissa on tarjolla puurolounas.

Perhekerhot ovat maksuttomia, voit tulla kerhoon mukaan milloin sinulle sopii ja viivähtää kerhossa sinulle sopivan ajan.

Koronatilanteesta johtuen perhekerhoon mahtuu 20 henkilöä kerrallaan ja siihen ilmoittaudutaan ennakkoon lastenohjaaja Katja Ollikaiselle joko puhelimitse, tai sähköpostitse. Voit ilmoittautua myös sonkajärven seurakunnan varhaiskasvatus facebook-ryhmässä.

Rutakontie 20
74300 Sonkajärvi