Jeesus seisoo

Sonkajärven kirkko (Kirkossa on käytössä 1/3 osa paikoista, 200 henkilöä)

Nyt syttyy toinen kynttilä ja valo laajenee! 2. adventtisunnuntai

Kuninkaasi tulee kunniassa

Evankelisessa kristikunnassa tämän päivän aiheena on Kristuksen tuleminen kunniassaan aikojen lopulla. Tämän ilmaisee myös nimitys adventus glorificationis, jonka Eerik Sorolainen Postillassaan (1621) suomensi sanoilla Christuxen cunnialisesta tulemisesta. Seurakunnan tulee kärsivällisesti kilvoitellen odottaa Kristuksen tuloa. Keskelle hätää ja syyllisyyttä seurakunta on saanut lupauksen pelastuksen ajasta. Tämä lupaus täyttää sen toivolla ja ilolla.

Liturgia ja saarna: Anne Pulkka, kanttorina Terttu Luukkonen, suntio ja striimaus: Mauri Heiskanen. Tekstinlukijana: Liisa Koski.

Jumnalanpalvelus striimataan. Voit katsoa sen täältä, Sonkajärven seurakunta Youtube

Jumalanpalvelus radioidaan ja voit kuunnella sen taajuksilta: Iisalmi       106,3 MHz,  Kuopio      104,6 MHz,    Nilsiä         98,5 MHz,      Sotkamo    107,5 MHz  ja Varkaus      90,0 MHz.

Nettiradio: nettiradio Radio Sandels

Tervetuloa mukaan!