Rovastikunnallinen lähetysjuhla

su 10.10. kello 10.00 - 15.00
Mainos lähetysjuhlasta. Värikkäitä nuotteja, syksyn lehtiä ja teksti, jossa informaatio juhlasta.
Varpaisjärven seurakunta

Iisalmen rovastikunnan lähetysjuhla Varpaisjärvellä "Musiikki lähetystyön välineenä", mukana Suomen Lähetysseuran työntekijä Hanna Martikainen. Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki kiinostuneet.

Tapahtuma on maksuton. Lähtö linja-autolla Sonkajärveltä klo 8 srk-talon parkkipaikalta, paluu tapahtuman jälkeen. Tapahtumassa lounas ja kahvit. Tapahtuman kesto klo 10-15.

Vieraana Hanna Martikainen, joka toimii Suomen Lähetysseyran lähettinä Tansaniassa. Tapahtumassa myös myytäviä tuotteita ja arpajaiset.

Ilmoittautuminen Kirppikselle 1.10. mennessä. Muista ilmoittaa samassa yhteydessä, mikäli sinulla on jokin erityisruokavalio ruokailua ja kahveja varten. Kirpputori avoinna ma, ke, pe ja la klo 10-14.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Iisalmen rovastikunta