ma 20.9. kello 10.00 - ke 22.9. kello 12.00
Seurakuntatalon päiväkerhotilat

Tule mukaan perhekerhoon! Perhekerho on lapsen ja aikuisen yhteinen kerho, jossa tapaat toisia perheitä.

Perhekerhot
Perhekerhot ovat lasten ja aikuisten kohtaamispaikkoja, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Ne kutsuvat pysähtymään arjen keskelle. Siellä on mahdollisuus tavata muita perheitä, luoda ystävyyssuhteita, leikkiä ja harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa.

Kerhot ja ryhmät perustuvat lapsen ja aikuisen yhteiseen tekemiseen sekä lapsen kasvun tukemiseen. Niissä hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Perhekerhoissa on tarjolla puurolounas.

Perhekerhot ovat maksuttomia ja sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla kerhoon mukaan milloin sinulle sopii ja viivähtää kerhossa sinulle sopivan ajan.

Rutakontie 20
74300 Sonkajärvi