su 15.8. kello 10.00
Sonkajärven kirkko (Kirkossa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 120 henkilöä)

Kirkkoherra Riitta Valtokarin virkaanasettamismessu, 12. sunnuntai helluntaista ja seurakunnan 100-vuotisjuhla.

Itsensä tutkiminen

Jumalan sana neuvoo meitä arvioimaan itseämme ja elämäntapaamme. Oikea itsensä tunteminen näkyy nöyryytenä ottaa vastaan armo yksin Jumalan lahjana. Itseriittoisuus vääristää ihmisen todellisuudentajun. Hän kuvittelee pystyvänsä täyttämään Jumalan tahdon omin neuvoin.

Kirkkoherra Riitta Valtokarin virkaanasettaminen

Liturgia ja virkaanasettaminen piispa Jari Jolkkonen

Saarna kirkkoherra Riitta Valtokari

Eri tehtävissä messussa toimivat lääninrovasti Arto Penttinen, seurakuntaneuvoston varapuheenjohtaja Eino Luukkonen, hallintojohtaja Katariina Bergbacka, kunnan johtaja Simo Mäkinen, seurakuntaneuvoston jäsen Aila Siilin-Huttunen, diakoniatyöntekijä Pauliina Ruotsalainen  ja pastori Anne Pulkka.

Messun jälkeen juhlakahvit ja Sonkajärven seurakunnan joulukuulta 2020 siirtynyt seurakunnan 100-vuotisjuhla.

Voit seurata messua YouTube -kanavallamme (siirryt linkistä YouTube-videopalveluun)Linkki avautuu uudessa välilehdessä tai Radio Sandelssista.