su 8.8. kello 10.00
Sonkajärven kirkko (Kirkossa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 120 henkilöä)

11. sunnuntai helluntaista Etsikkoaikoja Rippikoulu 2 konfirmaatiomessu

Tämä sunnuntai on lähellä juutalaisen perimätiedon mukaista Jerusalemin temppelin hävityspäivää (av-kuun 9. päivä). Tähän tapahtumaan viittaa päivän perinteinen evankeliumi.

Jumalan oman kansan historia osoittaa, että elämässä on aikoja, jolloin ihminen ja ihmisyhteisöt erityisesti joutuvat ratkaisujen ja valintojen eteen. Omiin kykyihin, ihmisviisauteen ja omaan erikoisasemaan luottaminen estävät usein näissä tilanteissa kuulemasta Jumalan ääntä ja noudattamasta hänen kutsuaan. Etsikkoaikaan pätee sana: ”Jos te tänä päivänä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne” (Hepr. 3:15).

Liturgia ja saarna Anne Pulkka, kanttorina Taija Miettinen, avustajina kirkkoherra Riitta Valtokari, rippikoulun isoset ja rippikoululaisia.

Messu striimataan ja se on katsottavissa Sonkajärven seurakunnan Youtube-kanavalla täällä.

Kyseessä on konfirmaatiomessu, johon osallistuvat konfirmoitavien nuorten lisäksi iso joukko heidän läheisiään, suosittelemme muita seurakuntalaisia katsomaan messun ensisijaisesti Youtube-kanavalta. Koronatilanteen vuoksi voimme ottaa kirkkon vain rajoitteun määrän osallistujia.