Jumalanpalvelus

Sonkajärven kirkko (Kirkossa osallistujamäärä enintään 40 henkilöä)

Tervetuloa sanajumalanpalvelukseen! Päivän aihe on Ansaitsematon armo. Kokoontumisrajoitusten vuoksi jumalanpalvelus toteutetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Tervetuloa mukaan youtube:ssa Sonkajärven seurakunnan kanavalla.

Ansaitsematon armo

Päivän latinankielinen nimi septuagesima (= seitsemäskymmenes) ilmaisee päivien lukumäärän pääsiäiseen, johon seurakunnan katse nyt kääntyy. Tästä päivästä on vanhastaan alkanut papiston paasto. Seurakuntaa kehotetaan kilvoittelemaan kärsivällisesti Jumalan armoon luottaen.

Päivän evankeliumiteksteissä muistutetaan, että Jumalan armoa ei ansaita. Hänen hyvyytensä on sama kaikkia kohtaan.

Tervetuloa mukaan youtube:ssa Sonkajärven seurakunnan kanavalla.

Linkki Sonkajärven seurakunnan youtube kanavalle