Jumalanpalvelus

Sonkajärven kirkko (tilaisuudet toteutetaan ilman seurakuntaa toistaiseksi)

Tervetuloa sanajumalanpalvelukseen! 2. sunnuntai loppiaisesta jumalanpalveluksen teemana on Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa. Kokoontumisrajoitusten vuoksi jumalanpalvelus toteutetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa ja sitä voi seurata Sonkajärven seurakunan youtube kanavalla.

Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa

Kaanan häitä kuvaava teksti oli aikoinaan yksi loppiaisen aiheista. Kun kertomus tietäjistä liitettiin keskiajalla loppiaiseen, evankeliumiteksti Kaanan häistä sijoitettiin toiseen loppiaisen jälkeiseen sunnuntaihin. Näin kirkkovuodessa siirrytään Jeesuksen lapsuudesta hänen julkisen toimintansa alkuun. Jeesus kutsuu ihmisiä näkemään Jumalan suuria tekoja.

Päivän tekstit:

Ps. 105:2-5, 39-42

(Jes. 62:1-3)

Tit.1:1-3

Mark. 1:14-15

Kokoontumisrajoitusten vuoksi jumalanpalvelus toteutetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa.

Tervetuloa mukaan youtube:ssa Sonkajärven seurakunnan kanavalla.

Linkki Sonkajärven seurakunnan youtube kanavalle