su 3.1. kello 10.00
Jeesus istuu temppelirakennuksen portailla. Kolme miestä seisoo Jeesuksen ympärillä ja kuuntelee Jeesusta.
Sonkajärven kirkko (Kirkossa osallistujamäärä enintään 50 henkilöä)

Sunnuntain aihe on Herran huoneessa. Koronarajoitusten vuoksi jumalanpalvelus toteutetaan ILMAN KIRKOSSA OLEVAA SEURAKUNTAA. Voit seurata jumlanpalvelusta Sonkajärven seurakunnan Youtube -kanavalla. Tervetuloa jumalanpalvelukseen!

Herran huoneessa

Tämän pyhäpäivän perinteisen evankeliumin aihe on Jeesus kaksitoistavuotiaana temppelissä. Varttuessaan joulun lapsi etsii oman kutsumuksensa salaisuutta. Kristillinen seurakunta kohtaa Jeesuksen kokoontuessaan jumalanpalvelukseen kirkkoon, Jumalan huoneeseen. Siellä se yhdessä taivaan enkelien ja pyhien kanssa kiittää ja ylistää Jumalan suuria tekoja. Sieltä se myös löytää oman kutsumuksensa ja tehtävänsä. Yhteinen jumalanpalvelus ja toistemme palveleminen kuuluvat yhteen.

Vaikka emme voikaan fyysisesti kokoontua Herran huoneeseen, voimme kokea yhteyttä Jeesuksessa Kristuksessa. Ruutujen äärellä kokoonnumme yhteen palvelemaan Jumalaa ja Jumalan palveltaviksi. Saamme tuoda huolemme ja ilomme yhteisessä rukouksessa Jumallalle ja luottaa siihen, että Hän on kansamme, olimmepa missä tahansa.

Voit seurata jumalanpalvelusta tästä linkistä.