Sanajumalanpalvelus Sonkajärven kirkossa

su 27.12. kello 10.00
Sonkajärven kirkko (Kirkossa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 120 henkilöä)

Koronarajoitusten vuoksi jumalanpalvelus toteutetaan ILMAN KIRKOSSA KOKOONTUVAA SEURAKUNTAA. Jumalanpalvelus STRIIMATAAN. Tervetuloa yhteiseen jumalanpalvelukseen!

Apostoli Johanneksen päivä (3. joulupäivä)

Jumala on rakkaus

Joulukuun 27. päivä on vanhan ajan lopulta asti omistettu apostoli Johannekselle, joka kirkon perinteessä on samastettu neljännen evankeliumin kirjoittajaan. Johanneksen päivän sijoittaminen joulunpyhiin johtunee siitä, että Johanneksen evankeliumin alku julistaa Sanan lihaksituloa.

Johannes korostaa Jumalan rakkautta ihmisiä kohtaan. Tämä rakkaus on tullut ilmi Jeesuksen syntymässä. Jumalan rakkaus velvoittaa kristityt rakastamaan toisiaan.

Toimittajat liturgi ja saarna Marjukka Borgman, kanttori Taija Miettinen ja suntio Mauri Heiskanen, avustajana Annu Karinen.

Koronarajoitusten vuoksi jumlanpalvelu toteutetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa. jumalanpalvelus striimataan ja voit osallistua jumlanpalvelukseen tästä

Syksyn ja talven ajan striimaukset tulevat vuoroittain Ylä-Savon seurakuntayhtymän eri kirkoista. Löydät linkin kunkin sunnuntain jumalanpalveluksen lähetykseen klikkaamalla tästä.