Sanajumalanpalvelus Sonkajärven kirkossa

Sonkajärven kirkko (Kirkossa osallistujamäärä enintään 40 henkilöä)

Koronarajoitusten vuoksi jumalanpalvelus toteutetaan ILMAN KIRKOSSA KOKOONTUVAA SEURAKUNTAA. Jumalanpalvelus STRIIMATAAN. Tervetuloa yhteiseen jumalanpalvelukseen!

Tapaninpäivä

Toinen joulupäivä, ensimmäisen marttyyrin Stefanoksen ja hänen myötään kaikkien marttyyrien muistopäivä, muodostaa vastakohdan ensimmäiselle joulupäivälle. Jumalan pelastussanoma jakaa ihmiset sen vastaanottaviin ja sen hylkääviin, Kristuksen seuraajiin ja hänen vainoojiinsa. Jumala antaa Pyhän Hengen voimaksi jokaiselle, joka rohkeasti tunnustaa uskonsa Kristukseen.

Toimittajat liturgi ja saarna Marjukka Borgman, kanttori Taija Miettinen ja suntio Mauri Heiskanen, musiikissa avustajana huilisti Marianne Sihvonen.

Koronarajoitusten vuoksi jumlanpalvelu toteutetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa. jumalanpalvelus striimataan ja voit osallistua jumlanpalvelukseen tästä

Syksyn ja talven ajan striimaukset tulevat vuoroittain Ylä-Savon seurakuntayhtymän eri kirkoista. Löydät linkin kunkin sunnuntain jumalanpalveluksen lähetykseen klikkaamalla tästä.