Messu Sonkajärven kirkossa

Sonkajärven kirkko (tilaisuudet toteutetaan ilman seurakuntaa toistaiseksi)

Tervetuloa yhteiseen jumalanpalvelukseen!

Herran syntymä on lähellä!

Tämä sunnuntai omistetaan lasta odottavalle Marialle, Herran äidille. Vapahtajan äidin odotus ja Herran kansan joulun odotus kuuluvat yhteen.

Jouluun valmistautumisen loppuvaihe alkaa. Ihmisen sisäisen mielialan tulee olla valmis suuren sanoman vastaanottamiseen.

Toimittajat: pastori Marjukka Borgman, kanttori Martti Rytkönen ja suntio Mauri Heiskanen

Turvallisuuden takaamiseksi kirkossa on erityisjärjestelyjä turvavälien ja hygienian suhteen. Kirkkotilassa suosittelemme kasvomaskien käyttöä. Varaathan riittävän määrän maskeja mukaan jumalanpalvelukseen. Noudatathan muutoinkin jumalanpalveluksen järjestäjien ohjeita.

Koronarajoitusten vuoksi kirkkotilaan voidaan ottaa enintään 50 hlöä.

Syksyn ja talven ajan striimaukset tulevat vuoroittain Ylä-Savon seurakuntayhtymän eri kirkoista. Löydät linkin kunkin sunnuntain jumalanpalveluksen lähetykseen klikkaamalla tästä.