Messu Sonkajärven kirkossa

Sonkajärven kirkko (tilaisuudet toteutetaan ilman seurakuntaa toistaiseksi)

3. adventtisunnuntai Kirkkoon mahtuu max 50 hlöä koronarajoitusten vuoksi. Kirkkotilassa suositellaan käytettäväksi maskeja. Varaathan riittävän määrän maskeja mukaasi messuun.

Päivän raamatullinen keskushenkilö on Johannes Kastaja. Hänen kehotuksensa katumukseen ja parannukseen koskee myös meitä. Johannes viittaa Jumalan Karitsaan, joka kantaa koko maailman synnin. Saamme tunnustaa syntimme luottaen Kristuksessa annettuun pelastukseen. Tämä on pääasia jouluun valmistautumisessa – joulupaastossa.

Johannes oli merkki siitä, että profeettojen ennustukset olivat täyttymässä: Vapahtaja oli pian tuleva. Kristuksen toiminnassa toteutuivat pelastuksen ajan merkit, ja samoin hän tulee yhä uudelleen sanassa ja sakramenteissa seurakuntansa keskelle pelastuksen lahjat mukanaan.

Turvallisuuden takaamiseksi kirkossa on erityisjärjestelyjä turvavälien ja hygienian suhteen. Kirkkotilassa suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Varaathan riittävän määrän maskeja mukaasi messuun. Noudatathan muutoinkin jumalanpalveluksen järjestäjien ohjeita.

Klikkaamalla tästä pääset seuraamaan juhlamessua ja juhlaa