Messu Sonkajärven kirkossa

su 6.12. kello 10.00
Sonkajärven kirkko (Kirkkoon mahtuu yhteensä 120 henkilöä koronapandemian aikana)

Itsenäisyyspäivä on kansallinen juhlapäivä. Jumalanpalveluksessa kiitetään maamme vapaudesta ja itsenäisyydestä sekä rukoillaan isänmaan ja kansan puolesta. Tervetuloa yhteiseen messuun! Messun jälkeen vietämme itsenäisyyspäivän juhlaa kirkossa yhteistyössä Sonkajärven kunnan kanssa. Juhlapuhe kunnanhallituksen puheenjohtaja Ilpo Partanen sekä Sonkajärven kulttuuripalkinnon jakaminen. Juhlan lopuksi juomme kirkkokahvit, jonka jälkeen on seppeleenlasku sankarihaudoille.

Turvallisuuden takaamiseksi kirkossa on erityisjärjestelyjä turvavälien ja hygienian suhteen. Kirkkotilassa suosittelemme kasvomaskien käyttöä. Noudatathan jumalanpalveluksen järjestäjien ohjeita.

Syksyn ja talven ajan striimaukset tulevat vuoroittain Ylä-Savon seurakuntayhtymän eri kirkoista. Löydät linkin kunkin sunnuntain jumalanpalveluksen lähetykseen klikkaamalla tästä.

Messussa liturgia ja saarna Anne Pulkka, kanttorina Taija Miettinen, suntiona Mauri Heiskanen. Mukana kirkkokuoro. Tekstejä lukee kunnanjohtaja Simo Mäkinen ja ehtoollisella avustaa Hannele Karjalainen.