Messu Sonkajärven kirkossa

su 1.11. kello 10.00 - su 1.11. kello 11.00
Sonkajärven kirkko (Kirkkoon mahtuu yhteensä 120 henkilöä koronapandemian aikana)

Tervetuloa messuun! Sunnuntain teemana on Uskon perustus, sunnuntai omistetaan uskonpuhdistukselle. Turvallisuuden takaamiseksi kirkkoon mahtuu 120 hlöä ja suosittelemme käyttämään kirkon sisätiloissa kasvomaskia. Varaathan tarvittavan määrän maskeja käyttöösi tullessasi messuun.

Sunnuntain tekstit liittyvät läheisesti uskonpuhdistuksen keskeiseen sisältöön. Jumala ei unohda kansaansa, vaan antaa kirkolle uudistumisen aikoja ja niitä ihmisiä, jotka auttavat meitä palaamaan kristillisen uskomme perusteisiin, Raamattuun ja sen julistamaan uskonvanhurskauteen.

Messussa saamme olla toivottamassa tervetulleeksi ja siunaamassa uutta seurakuntapastorin sijaista pastori Marjukka Borgmania.

Kanttori Taija Miettinen, suntio Mauri Heiskanen, tekstinlukijana Hannele Karjalainen, tehtävään siunaamisessa avustaa Aila Siilin-Huttunen, liturgia ja saarna Anne Pulkka.

vt. kirkkoherra
Rutakontie 20