Messu Sonkajärven kirkossa

su 11.10. kello 10.00
Sonkajärven kirkko (Kirkkoon mahtuu yhteensä 120 henkilöä koronapandemian aikana)

Sunnuntain teemana on rakakuden kaksoiskäsky. Ei ole suurempaa kuin rakkaus, Jumalan rakkaus meitä ihmisiä kohtaan. Jumalan rakkaus synnyttää meissä rakkautta, rakkautta toisiamme ja omaa, Jumalan lahjaksi saamaamme elämäämme, kohtaan. Meidän on vaikea rakastaa sillä rakkaudella, jolla Jumala meitä rakastaa. Rakkaus lahjoittaa, mutta se myös vaatii. Lähetystoimikunnan jäsenet Eero Rönkkö, Pirkko Väisänen, Eino Luukkonen ja Riitta Savolainen toimivat messussa erilasissa palvelutehtävissä. Suntiona on Aimo Karhapää, kanttorina Taija Miettinen ja Anne Pulkka toimii liturgina ja saarnaa. Tervetuloa yhteiseen jumalanpalvelukseen!

Jumalanpalvelukset ovat jälleen avoimia kaikille vierailijoille! Turvallisuuden takaamiseksi kirkossa on kuitenkin erityisjärjestelyjä turvavälien ja hygienian suhteen. Kirkkotilassa käytetään kasvomaskia suositusten mukaisesti. Otathan tarvitsemasi määrän maskeja mukaan kirkkoon. Noudatathan jumalanpalveluksen järjestäjien ohjeita.

Syksyn ja talven ajan striimaukset tulevat vuoroittain Ylä-Savon seurakuntayhtymän eri kirkoista. Löydät linkin kunkin sunnuntain jumalanpalveluksen lähetykseen klikkaamalla tästä.