Messu Sonkajärven kirkossa

su 2.8. kello 10.00
Sonkajärven kirkko (Kirkossa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 120 henkilöä)

Vietämme 9. sunnuntaita helluntaista ja sunnuntain aiheena on "Totuus ja harha". Kristitty joutuu elämässään kamppailemaan erottaakseen totuuden valheesta ja oikean väärästä. Jumalan tunteminen ja hänen tahtonsa kyseleminen ohjaavat häntä totuuteen. Jumalanpalveluksessa siunataan uudet messukasukat käyttöön. Uudet kasukat on hankittu Sonkajärven seurakunnan 100 -vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Jumalanpalvelus striimataan. Messun voi katsoa myös myöhemmin Youtubesta. Kirkkovieraita ei kuvata. Tervetuloa yhteiseen jumalanpalvelukseen!

Päivän evankeliumiteksti on Matteuksen evankeliumista: Matt. 7: 13-14

Jeesus sanoo:
    ”Menkää sisään ahtaasta portista. Monet menevät avarasta portista ja laveaa tietä, mutta se vie kadotukseen. Miten ahdas onkaan se portti ja kapea se tie, joka vie elämään, ja vain harvat löytävät sen!”

Jumalanpalvelukset ovat jälleen avoimia kaikille vierailijoille! Turvallisuuden takaamiseksi kirkossa on kuitenkin erityisjärjestelyjä turvavälien ja hygienian suhteen. Noudatathan jumalanpalveluksen järjestäjien ohjeita.

Kesän ajan striimaukset tulevat vuoroittain Ylä-Savon seurakuntayhtymän eri kirkoista. Löydät linkin kunkin sunnuntain jumalanpalveluksen lähetykseen klikkaamalla tästä.