Messu Sonkajärven kirkossa

su 14.6. kello 10.00
Sonkajärven kirkko (Kirkkoon mahtuu yhteensä 200 henkilöä koronapandemian aikana)

Tervetuloa messuun! Sunnuntain aiheena on katoavat ja katoamattomat aarteet. Liturgia ja saarna: Anne Pulkka Kanttori: Arja Linnea Ahonen Suntio: Mauri Heiskanen

Jumalanpalvelukset ovat jälleen avoimia kaikille vierailijoille! Turvallisuuden takaamiseksi kirkossa on kuitenkin erityisjärjestelyjä turvavälien ja hygienian suhteen. Noudatathan jumalanpalveluksen järjestäjien ohjeita.

Kolehti kerätään ovella kirkosta poistuttaessa. Ehtoollista vietämme erityisjärjestelyin.

Kesän ajan striimaukset tulevat vuoroittain Ylä-Savon seurakuntayhtymän eri kirkoista. 14.6. vuorossa on Iisalmen Kustaa Aadolfin kirkko. Halutessasi voit seurata jumalanpalvelusta Iisalmen seurakunnasta Kustaa Aadolfin kirkosta Youtube-verkkopalvelun välityksellä tämän linkin kautta: https://Youtube Iisalmen seurakunta.

vt. kirkkoherra
Faksi: 017 820 3031
Rutakontie 20
74300 Sonkajärvi

Vapailla maanantaisin ja tiistaisin. Vuosilomalla 19.-23.6., 6.-17.7., 3.-25.8.