Isovanhempien ja lastenlasten kerho

Seurakuntatalon päiväkerhotilat

Isovanhempien ja lastenlasten yhteisessä kerhossa on paljon touhua ja yhteistä ohjelmaa mummon ja ukin kanssa.

Isovanhempien ja lastenlasten kerho on laatuaikaa lapselle ja aikuiselle. Kehossa leikitään, askarrellaan, laulellaan, loruillaan, leivotaan, hiljennytään hartaushetkeen, sekä vietetään aikaa toisten lasten ja aikuisten kanssa.

Kerho ei vaadi ennakkoilmoittautumista ja se on maksuton! Jokaisella kerhokerralla on seurakuntasalissa tarjolla myös maksuton puurolounas.

Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa, kuun 2. maanantaina.

Olette sydämellisesti tervetulleita mukaan!

Rutakontie 20
74300 Sonkajärvi

Liikuntahallin Tatami

Perheiden liikuntakerho

Tule liikkumaan yhdessä koko perheen voimin avoimeen liikuntakerhoon!

Sukevan kyläkeskus

Sukevan kouluikäisten liikuntakerho

Seurakunnan tyttöjen ja poikien liikuntakerhossa pelataan sählyä ja harrastetaan muutakin liikuntaa kyläkeskuksella to klo 17-18.

Sukevan kyläkeskus

Sukevan kouluikäisten liikuntakerho