Isovanhempien ja lastenlasten kerho

Seurakuntatalon päiväkerhotilat

Isovanhempien ja lastenlasten yhteisessä kerhossa on paljon touhua ja yhteistä ohjelmaa mummon ja ukin kanssa.

Isovanhempien ja lastenlasten kerho on laatuaikaa lapselle ja aikuiselle. Kehossa leikitään, askarrellaan, laulellaan, loruillaan, leivotaan, hiljennytään hartaushetkeen, sekä vietetään aikaa toisten lasten ja aikuisten kanssa.

Kerho ei vaadi ennakkoilmoittautumista ja se on maksuton! Jokaisella kerhokerralla on seurakuntasalissa tarjolla myös maksuton puurolounas.

Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa, kuun 2. maanantaina.

Olette sydämellisesti tervetulleita mukaan!

Rutakontie 20
74300 Sonkajärvi

Seurakuntatalon päiväkerhotilat

Lapsiparkki

Hetki omaa aikaa ja käynti vaikka asioilla! Voit jättää lapsesi touhuilemaan 3 tunnin ajaksi seurakunnan lapsiparkiin!

Liikuntahallin Tatami

Perheiden liikuntakerho

Tule liikkumaan yhdessä koko perheen voimin avoimeen liikuntakerhoon!

Hirsikankaan leirikeskus

Sukevan perhekerho

Perhekerhoissa lauletaan,leikitään, loruillaan, askarrellaan, hiljennytään, sekä ollaan toisten perheiden kanssa, arkea jakaen.