Seurakuntatalon päiväkerhotilat

Päiväkerho on lapsen oma kerho. Siellä laulellaan, leikitään, askarrellaan, ulkoillaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Kerhoissa opetellaan myös ryhmässä toimimista.

Jokaisessa kerhossa nautimme myös omat pienet eväät. ( ei karkkia tai muita herkkuja)

Mukaan tarvitset kerhorepun ja -tossut, ulkoiluun sopivat vaatteet, sekä pienet eväät.

Kerhoon tarvitsee ilmoittautua lastenohjaaja Katja Ollikaiselle.

Rutakontie 20
74300 Sonkajärvi

Perhepäivähoitajien kerho

Perhepäivähoitajille tarkoitetussa kerhossa askarrellaan, leikitään, laulellaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa seurakunnan päiväkerhotiloissa.