Perhepäivähoitajien kerho

Seurakuntatalon päiväkerhotilat

Perhepäivähoitajille tarkoitetussa kerhossa askarrellaan, leikitään, laulellaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa seurakunnan päiväkerhotiloissa.

Perhepäivähoitajien kerhossa näkee toisia hoitajia ja lapsia. Lisäksi kerhossa on tarjolla maksuton puurolounas. Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa, eikä ennakkoilmoittautumisia tarvita.

Tervetuloa mukaan!

Rutakontie 20
74300 Sonkajärvi

Sonkajärven päiväkerho 3-5-vuotiaille

Päiväkerho on lapsen oma kerho. Siellä laulellaan, leikitään, askarrellaan, ulkoillaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Kerhoissa opetellaan myös ryhmässä toimimista.

Sonkajärven päiväkerho 3-5-vuotiaille

Perhepäivähoitajien kerho