Isovanhempien ja lastenlasten kerho

Seurakuntatalon päiväkerhotilat

Isovanhempien ja lastenlasten yhteisessä kerhossa on paljon touhua ja yhteistä ohjelmaa mummon ja ukin kanssa.

Isovanhempien ja lastenlasten kerho on laatuaikaa lapselle ja aikuiselle. Kehossa leikitään, askarrellaan, laulellaan, loruillaan, leivotaan, hiljennytään hartaushetkeen, sekä vietetään aikaa toisten lasten ja aikuisten kanssa.

Kerho ei vaadi ennakkoilmoittautumista ja se on maksuton! Jokaisella kerhokerralla on seurakuntasalissa tarjolla myös maksuton puurolounas.

Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa, kuun 2. maanantaina.

Olette sydämellisesti tervetulleita mukaan!

Rutakontie 20
74300 Sonkajärvi

Sonkajärven päiväkerho 3-5-vuotiaille

Päiväkerho on lapsen oma kerho. Siellä laulellaan, leikitään, askarrellaan, ulkoillaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Kerhoissa opetellaan myös ryhmässä toimimista.

Sonkajärven päiväkerho 3-5-vuotiaille

Perhepäivähoitajien kerho

Perhepäivähoitajille tarkoitetussa kerhossa askarrellaan, leikitään, laulellaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa seurakunnan päiväkerhotiloissa.