Sukevan perhekerho

Hirsikankaan leirikeskus

Perhekerhoissa lauletaan,leikitään, loruillaan, askarrellaan, hiljennytään, sekä ollaan toisten perheiden kanssa, arkea jakaen.

Sukevan perhekerho kokoontu joka tiistai Hirsikankaan leirikeskuksen vanhalla puolella. Kerhoissa leikitään, laulellaan, askarrellaan ja hiljennytän pieneen hartaushetkeen.

Kerholaisille on tarjolla myös ilmainen puurolounas.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita ja kerho on perheille maksuton,

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Rutakontie 20
74300 Sonkajärvi

Sonkajärven päiväkerho 3-5-vuotiaille

Päiväkerho on lapsen oma kerho. Siellä laulellaan, leikitään, askarrellaan, ulkoillaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Kerhoissa opetellaan myös ryhmässä toimimista.

Sonkajärven päiväkerho 3-5-vuotiaille

Perhepäivähoitajien kerho

Perhepäivähoitajille tarkoitetussa kerhossa askarrellaan, leikitään, laulellaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa seurakunnan päiväkerhotiloissa.